Ervaringsverhalen - Zoo werkt 't, beleef je nieuwe functie

Ervaringsverhalen

van de standhouders

Succesverhalen van de standhouders

Op het Zoo Werkt ‘t Festival stonden veel standhouders met verschillende doelen. Vele gesprekken zijn gevoerd met bezoekers. Van jong tot oud. Iedereen ging met ene lach naar huis. Vol met verhalen, ontmoetingen en kennismakingen met potentiële werknemers.

Lees hieronder enkele verhalen van de standhouders.

VolkerWessels – Harry Borgman

Harry Borgman, coördinator leerlingbegeleider en speelt en cruciale rol in het opleiden van de volgende generatie medewerkers, stond als standhouder op het Zoo Werkt ’t Festival. Zijn doel was duidelijk: niet alleen onze vacatures onder de aandacht brengen, maar ook carrièremogelijkheden en baangaranties in techniek belichten.

Lees het verhaal van Harry

Forbo- Josja de Vries

Josja de Vries, HR-adviseur voor Forbo is nauw betrokken bij het vinden van geschikte kandidaten voor Forbo voor diverse functies met name binnen productie en logistiek. Als standhouder stond ze op Het Zoo Werkt ‘t Festival, waar ze met succes aandacht heeft kunnen trekken voor technische en productie gerelateerde werkplekken en stagemogelijkheden.

Lees het verhaal van Josja

PI ter Apel – Joep Groenewolt

Joep Groenewolt, vertegenwoordiger van de Penitentiaire Inrichting (PI) in Ter Apel, stond vol trots en enthousiasme als standhouder op het Zoo Werkt ‘t Festival. Zijn doel was duidelijk: naamsbekendheid creëren voor de PI en interesse wekken voor banen als bewaarder, inrichtingsmedewerker en arbeidsmedewerker.

Lees het verhaal van Joep

Wildlands – Miriam de Munnik

Miriam de Munnik werkt op de HR afdeling bij dierenpark Wildlands in Emmen. Zij stond vol enthousiasme en passie als standhouder namens Wildlands op het Zoo Werkt ‘t Festival. Het doel van Wildlands op het festival was duidelijk: mensen laten zien wat Wildlands nog meer te bieden heeft dan een leuk dagje weg, en tegelijkertijd potentiële werknemers aantrekken.

Lees hier het hele verhaal van Miriam

Verkeerschool Nijland – Wim Nijland

Wim Nijland is mede-eigenaar van Verkeersschool Nijland. Hij wist zeker dat Het Zoo Werkt ’t Festival hem niet alleen de kans bood om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook om bestaande relaties te versterken met het UWV en nieuwe samenwerkingsverbanden. “Door kansen te blijven zien en actief deel te nemen aan initiatieven zoals Zoo Werkt ‘t, kunnen we niet alleen ons bedrijf laten groeien. Het is van groot belang dat bedrijven niet alleen buiten de gemeente zoeken naar opleidingscentra, maar ook de waarde zien van lokale samenwerkingen.”

Lees hier het hele verhaal van Wim

Zorggroep Tangenborgh – Maarten de Jong

Maarten de Jong, recruiter bij Zorggroep Tangenborgh, stond samen met een grote groep medewerkers als standhouder op het Zoo Werkt ’t Festival. Met een team vol toewijding en een interactieve stand, gaven ze bezoekers een voorproefje van het werkleven in de zorg. Voor Maarten en zijn team was het doel glashelder: informeren, inspireren en richting geven aan toekomstige zorgprofessionals. Het resultaat? Een dubbel succes! Sterke teamgeest én waardevolle gesprekken met potentiële werknemers.

Lees hier het hele verhaal van Maarten

Heb je interesse om op een volgende editie van het Zoo Werkt ‘t Festival te staan?

Meld je dan aan bij Ilona en Dennis via de mail!

Of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Verstuur