Verhaal van Joep - Zoo werkt 't, beleef je nieuwe functie

Het verhaal van Joep Groenewolt

Penitentiaire Inrichting Ter Apel

Wat een enthousiasme!

Joep Groenewolt, vertegenwoordiger van de Penitentiaire Inrichting (PI) in Ter Apel, stond vol trots en enthousiasme als standhouder op het Zoo Werkt ‘t Festival. Zijn doel was duidelijk: naamsbekendheid creëren voor de PI en interesse wekken voor banen als bewaarder, inrichtingsmedewerker en arbeidsmedewerker.

In de kaartenbak

Het contact met Zoo Werkt ‘t kwam tot stand via verschillende kanalen. De PI Ter Apel stond al in de kaartenbak van het UWV, wat een eerste connectie vormde. Daarnaast nam Joep deel aan een voorlichtingsmiddag van het werkvoorzieningschap, waar hij zich inschreef voor het festival. De behoefte aan meer naamsbekendheid en het bereiken van potentiële werknemers motiveerden hem om deel te nemen.

Kansen bieden en benutten

“Iedereen binnen de PI meer is dan slechts een nummer. Of je nu medewerker bent of de persoon die achter gesloten deuren zit. We zien de mens!” Met die instelling staat Joep ook op het festival.

Het festival bleek een doorslaand succes voor Joep en de PI Ter Apel. Ze slaagden erin om twee posities binnen het beveiligingsgebied in te vullen en trokken veel belangstellenden. Joep was vol lof over de organisatie van het evenement en het weer dat hen mee zat, wat zorgde voor een vrolijke en ontspannen sfeer. De verzorging was top, wat bijdroeg aan het positieve gevoel dat Joep overhield aan het festival.

Even terugblikken en vooruitkijken

Joep beschouwde het Zoo Werkt ‘t Festival als een van de beste beurzen waar hij ooit aanwezig was. Hij prees de organisatie en is zijn advies aan andere organisaties om  een volgende editie in 2025 ook deel te nemen aan het festival!

“Alles was tot in de puntjes verzorgd, met duidelijke informatie over wat je zelf moest doen en wat zij voor je konden betekenen. Het was een compleet pakket dat perfect aansloot bij de behoeften van de PI Ter Apel.”

Wil jij meer weten over een baan bij de PI Ter Apel ook iets voor jouw is? Kijk dan op de site van: www.werkenvoornederland.nl en kijk bij de locatie voor Ter Apel.

Heb je interesse om op een volgende editie van het Zoo Werkt ‘t Festival te staan?

Meld je dan aan bij Ilona en Dennis via de mail!

Of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Verstuur