Zoo Werkt 't Festival - Zoo werkt 't

Het Zoo Werkt ‘t Festival

Bij het stadionplein van de Oude Meerdijk heeft er op 25 mei 2023 het allereerste Zoo Werkt ’t Festival plaatsgevonden, en het was een succes! Bijna 3.000 bezoekers genoten in een ontspannen sfeer van het festival en het prachtige weer. Het festival is opgezet om de bezoekers te laten beleven hoe het werk er elders aan toegaat.

Bij de 116 verschillende stands waren er bedrijven aanwezig om de bezoekers te vertellen over hoe het werk er bij hen uitziet. De bezoekers konden zich tijdens het festival laten inspireren door de bedrijven en konden het werk echt beleven! Het unieke concept van belevingsstands viel goed in de smaak bij scholieren, werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Zo waren ze de hele dag bezig met het besturen van kranen, het bakken van stroopwafels, boomstammen zagen en meer!

Bekijk de aftermovie hier!

Meer dan een banenmarkt

Naast de unieke belevingen die de bezoekers op konden doen, werd de festivalsfeer geweldig in stand gehouden door foodtrucks, optredende artiesten en meer. Zo kwamen onder andere Erik van Klinken, Ilona & Erwin en de Brothers of Mystery optreden, werden er op het zonovergoten terrein heerlijke gerechtjes gegeten en kwamen mensen samen om een gezellige dag te hebben.

Een gemoedelijke sfeer, waanzinnige activiteiten en prachtig weer hebben het een ontzettend geslaagd Zoo Werkt ’t Festival gemaakt! Wij als organisatie bedanken alle standhouders en bezoekers voor hun bijdrage aan het evenement. We kijken nu al uit naar een volgende editie!

Houd onze social media kanalen dan ook goed in de gaten!

Impressie van het festival