Zoo Werkt 't Festival - Zoo werkt 't

Hé festivalganger!

Op 25 mei 2023 trappen we het festivalseizoen af met een heel speciaal evenement, het Zoo Werkt ‘t Festival! Van 10:00 tot 19:00 uur vindt het Zoo Werkt ’t Festival plaats op het Stadionplein in Emmen. Op het festivalterrein kun je allerlei beroepen zien en ervaren én kun je luisteren naar verschillende artiesten en genieten van je favoriete eten bij de foodtrucks. Er zijn twee festivaltenten, een plein met foodtrucks en een podium. Kortom; een onvergetelijk festival vol activiteiten! Met wie ga jij heen?

 

Wat is er te doen?

Alles wat je op een festival kunt verwachten, én een beetje meer! Ruim 100 verschillende bedrijven hebben hun eigen belevingskraam. Je kunt in gesprek gaan met de medewerkers en vooral ook ervaren hoe het werk is. Denk daarbij aan de meest uiteenlopende activiteiten! Heb je altijd al eens op een heftruck willen rijden, een biertje willen tappen, óf willen weten hoe het is om te lassen? Je beleeft het allemaal bij dit evenement!

Je kunt dus misschien jouw nieuwe baan wel zien, horen, ruiken, proeven en beleven. Hoe gaaf is dat!

Naast alle belevingsstands van bedrijven met hun gave beroepen, is er nog veel meer te doen. Je kunt een festival verwachten met de leukste artiesten die er echt een feest van gaan maken. Het podium is de hele dag gevuld, zodat de sfeer er flink in zit. Kun je niet wachten om te zien wie dit zijn? Hou dan onze LinkedIn, Facebook of Instagram in de gaten!

En wat is een festival nu zonder een lekker hapje en drankje? Vanaf 10:00 tot 19:00 staan de beste foodtrucks voor je klaar om het lekkerste eten en drinken te bereiden. En de keuze is reuze, want met de hoeveelheid trucks hebben we een heel plein vol!

 

Wie is er welkom?

Iedereen natuurlijk! Het is een festival voor werkenden, werkgevers, studenten, werkzoekenden en vooral voor iedereen die nieuwsgierig is naar ander werk. Bij de belevingsstands kun je het werken bij een andere organisatie in een andere branche zien én ervaren. Kom jij de bouw, zorg, horeca, industrie, techniek en nog veel meer beleven?

Ook als je nog nooit hebt nagedacht over een nieuwe baan, een nieuwe branche of een nieuwe werkplek ben je van harte welkom. De bedrijven zijn er omdat ze trots zijn op hun werk en dit graag aan jou willen laten zien. Het Zoo Werkt ’t Festival is dus laagdrempelig en gratis!

Met meer dan 100 verschillende bedrijven is er echt voor iedereen iets interessants te ervaren, en bij elk van deze stands is een activiteit! De standhouders hebben hun VR-brillen, minikranen en ander materiaal al klaarstaan voor jou om te proberen.

 

Aanmelden 

Wie zijn aanwezig?

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het eraan toe gaat bij andere bedrijven? Dan is dit je kans om een kijkje te nemen in de keuken! Bij het Zoo Werkt ’t Festival zijn uit bijna iedere te bedenken branche en werkveld een aantal ondernemingen aanwezig waardoor er uiteenlopende activiteiten zijn!

Kun je niet wachten om te zien welke bedrijven er allemaal zijn? Hou dan onze LinkedIn, Facebook of Instagram in de gaten!

Informatie voor werkgevers

Wil jij studenten en werkzoekenden laten ervaren hoe gaaf jullie werk is? Doe dan mee en zet jouw bedrijf in de schijnwerpers tijdens het Zoo Werkt ’t Festival! Huur een stand in de tent of op het buitenterrein.

Standprijzen:

  • In de tent 3 x 3 meter €250
  • In de tent 3 x 5 meter (beperkt aantal plekken beschikbaar) €400
  • Buitenterreinplek €250
  • In de tent 3 x 3 meter

+ buitenterreinplek €450

Let op! Standhouders die in 2020 hadden toegezegd om mee te doen, hebben voorrang bij het huren van een stand.

Aanmelden

Meld je aan voor het festival!

    Verstuur

    Onze nieuwsbrief ontvangen?

    Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.