Over ons - Zoo werkt 't, beleef je nieuwe functie

Over ons

Maak kennis met Zoo Werkt ‘t

Maak kennis met Zoo Werkt ‘t

Zoo Werkt ‘t is een initiatief van de Arbeidsmarktregio Drenthe. Een samenwerking tussen de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe en De Wolden, UWV en de SW-bedrijvenStark en de EMCO-groep.

Zoo Werkt ‘t levert een bijdrage aan het oplossen van lokale arbeidsmarktvraagstukken door het organiseren van events als de Online Banenmarkt op LinkedIn en het Zoo Werkt ‘t Festival.

Ons doel

Zoek je een nieuwe baan of medewerker? Dan zit je goed bij Zoo Werkt ‘t. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan en bieden werkgevers de kans om in contact te komen met potentiële nieuwe medewerkers.
Om werkgevers en vooral ook werkzoekenden, scholieren/studenten en baanveranderaars in de gelegenheid te stellen om elkaar te ontmoeten organiseren wij verschillende, innovatieve events, verspreid over het jaar. Niet alleen voor vacaturevervulling en beroepsoriëntatie, maar ook om te netwerken. Op die manier proberen wij vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.

Events

Met de events brengen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen. Zo organiseren wij elke eerste dinsdag van de even maand een Online Banenmarkt op LinkedIn en diverse fysieke ontmoetingen.

Voor iedereen

Verschillende toonaangevende bedrijven uit de regio doen mee aan onze events. Van grote tot kleinere bedrijven. Zij bieden zowel fulltime jobs als bijbaantjes en stageplekken aan. Zoek je een nieuwe baan? Bezoek dan één van onze events. Maar kom vooral ook langs als je je aan het oriënteren bent tijdens je opleiding of carrière. Door te netwerken en vragen te stellen kun jij beslissen welke branche of organisatie bij jou past.

Onze events

Meer weten?

Wil je meer weten over ons en de organisatie? Of wil je een samenwerking aangaan? Vul het contactformulier in of stel je vragen.

    Verstuur