Online Banenmarkt Drenthe - Zoo werkt 't

Online Banenmarkt Drenthe

De plek om nieuwe vacatures als eerste te zien!

Online Banenmarkt Drenthe

Werkgevers én werkzoekenden komen makkelijk met elkaar in contact op de Online Banenmarkt Drenthe. Dit event vindt plaats via LinkedIn. Als werkgever of intermediair kun je hier openstaande vacatures plaatsen. Als werkzoekende kun je direct reageren op deze vacatures en/of post je je cv of (video)pitch. Word gratis lid. Het enige wat je nodig hebt is een actueel LinkedIn-profiel.

Het event

Arbeidsmarktregio Drenthe organiseert elke eerste dinsdag van de even maanden van 10:00 tot 13:00 uur een Online Banenmarkt op LinkedIn. Deze Online Banenmarkt is een initiatief om werkgevers en werkzoekenden dichter bij elkaar te brengen. De perfecte manier om online te netwerken. Werkgevers, intermediairs, werkzoekenden en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze LinkedIn-groep.

Werkgevers en intermediairs

Hé Werkgever, ben jij op zoek naar nieuw talent? Als lid van de Linkedin-groep ‘Online Banenmarkt Drenthe’ kom je op een laagdrempelige manier in contact met potentiële kandidaten uit de regio. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week vacatures plaatsen en zelf contact leggen. Tijdens de live-events, eens per 2 maanden, zit er een enthousiast team klaar om jou te helpen de match te maken.

 

Voordelen

  • De nieuwste cv’s
  • Direct reageren
  • Vanaf je eigen mobiel, laptop, tablet of pc

Werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil je werkgevers laten zien wat jij in huis hebt? Word dan lid van de Online Banenmarkt Drenthe op LinkedIn! Hier kom je op een eenvoudige manier in contact met werkgevers uit de regio.

Aan de slag

Stap 1: LinkedIn profiel aanmaken
Maak een LinkedIn profiel aan wanneer je deze nog niet heeft. Zorg voor een goed gevuld LinkedIn profiel mét foto, opleiding(en) en werkervaring. Uw profiel is uw online visitekaartje.

Stap 2: Aanmelden bij de LinkedIn-groep
Meld je aan bij de LinkedIn-groep en klik op “lidmaatschapsverzoek“. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.

Stap 3: Plaats je cv of (video)pitch
Wie ben jij en wat zoek je? Wat heb jij toekomstige werkgevers te bieden? Maak hiervan een korte en krachtige tekst met een foto of een video(pitch). Zorg voor een actueel cv. Denk goed na over wat je online over jezelf wilt delen.

Plaats je oproep vervolgens als ‘bijdrage’ in de LinkedIn-groep. Dit kan zowel tijdens onze events als tussendoor. Dat doe je zo:

– Klik op: ‘Begin een bijdrage in deze groep’.
– Schrijf wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt.
– Vermeld hoe geïnteresseerde werkgevers contact met je kunnen opnemen.
– Plaats onder je tekst duidelijke hashtags, zoals: #cv #functiewens #niveau
– Voeg een foto, video(pitch) of digitaal cv toe via de icoontjes.
– Klik op ‘Plaatsen’ om jouw oproep te delen met alle groepsleden.
– Bewerken of verwijderen kan via de 3 puntjes rechtsboven in uw bijdrage.

Stap 4: Reageren op vacatures
Werkgevers plaatsen vacatures in de LinkedIn-groep van de Online Banenmarkt. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de werkgevers die een vacature hebben geplaatst. Gebruik hiervoor de contactgegevens die de werkgever aangeeft in zijn of haar bericht.

Stap 5: Online Events
Doe mee aan onze online events! Alle werkgevers en werkzoekenden delen dan tegelijk hun oproep en vacatures in de LinkedIn-groep. Een flinke sollicitatie- en inspiratieboost! Je kunt direct op elkaar reageren met tips of vragen.

Meld je aan

Wil jij mee doen met de Online Banenmarkt Drenthe? Word lid van de LinkedIn groep.

Word lid