Sollicitanten in Drenthe - Zoo werkt 't - Doe mee met onze events

Sollicitanten in Drenthe

Vind potentiële klandiaten voor je vacatures

Ben jij op zoek naar geschikte sollicitanten in Drenthe om vacatures te vullen? Zoo Werkt ’t kan jou helpen. Doe mee aan onze events en kom snel in contact met potentiële kandidaten. Jij deelt je vacatures en wij zorgen dat potentiële kandidaten jouw vacatures vinden. Lees verder voor meer informatie over onze events.

Onze events

Door mee te doen als standhouder op het Zoo Werkt ’t Festival kom je makkelijk in contact met kandidaten. Daarnaast kun je altijd nieuwe vacatures plaatsen tijdens de Online Banenmarkt Drenthe op LinkedIn. Op deze manier bereik je dagelijks nieuwe werkzoekenden en wordt jouw zoektocht een stuk makkelijker.

 

Jouw voordeel

Het scheelt je tijd en geld door je vacature tijdens onze events te delen. Wij zorgen er namelijk voor dat potentiële kandidaten onze vacatures, dus ook jouw vacature, kunnen vinden. En door mee te doen met de events kom jij snel in contact met meerdere sollicitanten. Daarnaast bepaal je zelf welke informatie je wilt delen in je stand. Ook kun jij kandidaten bekijken in de LinkedIn groep of de kandidatenhal en kun jij contact met hun opzoeken.

Banenbeurs

Wil jij liever direct in contact komen met potentiële kandidaten? Doe dan mee met onze (online) banenbeurs. De banenbeurs organiseren wij nu online, maar we organiseren ook een banenbeurs festival fysiek. Hier kun jij online een stand krijgen die 24 uur toegankelijk is voor werkzoekenden. Bezoekers kunnen online direct met jouw bedrijf in contact komen. Ze kunnen je vragen stellen, meer bedrijfsinformatie inwinnen en zelfs direct een sollicitatiegesprek aan gaan.

Ontvang nieuwe sollicitanten

Wil jij nieuwe sollicitanten in Drenthe ontvangen? Meld je dan aan voor onze events en laat ons helpen bij het vervullen van de openstaande vacatures. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.