Zoo Werkt 't Festival - Zoo werkt 't

Zoo Werkt 't Festival

Banen │ Opleidingen │ Beleven

’t Festival uitgesteld door Covid-19

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig, ook de onze. Het Zoo Werkt ‘t festival van 2 april belooft namelijk een daverend succes te worden, met meer dan 100 enthousiaste werkgevers en naar verwachting meer dan 3.000 bezoekers bij elkaar. Is het dan wel een goed idee? Het antwoord lijkt ons duidelijk: NEE!

Wij vinden jouw en onze gezondheid belangrijker en wij willen zeker geen bijdrage leveren aan het verspreiden van het virus. Ongeacht hoe groot of klein die kans is.

Gelukkig is er ook goed nieuws: Corona gaat vast ook weer voorbij. Daarom krijgt het Zoo Werkt ‘t Festival een nieuwe datum. Welke datum dit is? Dat laten we zo snel mogelijk weten!

‘t Festival

Hèt event waar je kunt zien, voelen, ruiken, proeven, kortom beleven wat jouw nieuwe functie inhoudt. Waan je een weg tussen de interactieve demonstraties van meer dan 100 verschillende bedrijven en beleef het mee.

Lassen, zagen, heftruck rijden, werken met een tillift, de wereld door een VR-bril zien, een minikraan besturen, of gewoon een goed gesprek? Tijdens Zoo Werkt ’t mag je het allemaal zelf ervaren en uitproberen! Naast 2 grote tenten vind je buiten een spectaculair wagenpark met verschillende voertuigen, machines en andere activiteiten.
Het festivalterrein heeft een foodtruckplein met heerlijke versnaperingen. Een festival zonder muziek is geen festival. Dus ook daar wordt voor gezorgd!

Standhouder

Als werkgever of opleider kan je deelnemen als standhouder. Dit in de vorm van een doe- en/of belevingsactiviteit, zodat bezoekers zelf aan de slag gaan en op die manier op ontdekkingstocht gaan om te ervaren wat een bepaald beroep inhoudt.
Dit alles op een unieke locatie, namelijk de oude dierentuin in Emmen; het Rensenpark. Dit park zal deze dag worden omgetoverd tot festivalterrein compleet met livemuziek en foodtrucks. Daarnaast is het de perfecte mogelijkheid om te netwerken met potentiële nieuwe werknemers en andere bedrijven of opleiders.

Wil jij ook deel uit maken van deze innovatieve manier van ontmoeten? Meld je dan snel aan!

Aanmelden 

Bezoeker

Heb jij altijd al willen weten hoe de sfeer bij een bedrijf is? Zoo Werkt ‘t organiseert voor jou een belevingsevent. Of je nu benieuwd bent naar werken in de zorg, techniek, bouw, toerisme, zakelijke dienstverlening, beveiliging of horeca, of de opleidingsmogelijkheden hierin, het Rensenpark is dé plek waar je moet zijn tijdens dit event.

Kom langs en beleef het mee. Weet je nog niet precies welke baan je zoekt? Ga eens in gesprek met bedrijven en kom erachter welke baan voor jou geschikt is. Het maakt niet uit of je een (bij)baan of opleiding zoekt, je bent van harte welkom. Het festival is voor iedereen toegankelijk.

Kom langs

Houd de website en onze socials in de gaten! Hier zullen wij de nieuwe datum van Zoo Werkt ’t het Festival delen. Wil jij meer weten of je aanmelden als werkgever? Neem contact met ons op.

Contact

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.