Virtuele Banenbeurs - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Virtuele Banenbeurs

Kom direct in contact met werkgevers of werkzoekenden

Ben je op zoek naar een plek waar je nieuwe vacatures kan vinden? Doe mee aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Dit online event brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen. Het is de uitgelezen kans om de nieuwste vacatures te bekijken en direct in contact te komen met werkgevers.

Het event

De Virtuele Banenbeurs Drenthe blijft het gehele jaar toegankelijk. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken. Deelnemende bedrijven krijgen een stand en werkzoekenden kunnen op deze manier informatie verzamelen over het bedrijf. Een aantal keren per jaar vindt het event plaats. Tijdens het event zijn er medewerkers van een bedrijf online aanwezig. Op deze manier kun je als werkzoekende direct in contact komen met het bedrijf en erachter komen of jij bij het bedrijf past. Dit contact gebeurt via beeldbellen of chatten.

Werkzoekenden

Om als deelnemer toegang te krijgen tot de banenbeurs moet je een account aanmaken. Nadat je dat hebt gedaan krijg je direct toegang tot de beurs en alle vacatures. Solliciteren op de vacatures doe je door middel van je account. En tijdens het live event kun jij bepalen met welke bedrijven je in contact wil komen. Ook is er een opleidingshal waar je informatie kan over opleidings- of omscholingstrajecten.

 

 

Werkgevers

Kun jij maar moeilijk nieuwe medewerkers vinden voor je bedrijf? Meld je dan aan als standhouder op de banenbeurs. Vul je stand met relevante bedrijfsinformatie en houd deze up-to-date. Wees daarnaast online aanwezig tijdens het event en ga het gesprek aan met kandidaten. Ook is er een kandidatenhal waarin werkzoekenden zichzelf anoniem presenteren. Als er en kandidaat staat die jouw interesse heeft gewekt, dan kun jij de contactgegevens van de kandidaat opvragen.

Meld je aan

Doe mee met de Virtuele Banenbeurs Drenthe om snel een nieuwe baan of kandidaat te vinden. Maak nu een account aan en start je zoektocht. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.