Online Banenmarkt - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Online Banenmarkt

De online plek om als eerste de nieuwste vacatures te zien

Ben jij op zoek naar een omgeving waar je eenvoudig online een nieuwe baan kunt vinden? Neem een kijkje bij onze Online Banenmarkt. Vind hier snel en gemakkelijk een vacature die bij jou past. Op onze vacaturepagina staan meerdere functies vanuit verschillende bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Online vacatures

Onze online vacatures die gedeeld worden op onze pagina zijn van veel verschillende soorten bedrijven uit Drenthe en omstreken. Hierdoor krijg je veel verschillen in functie en locatie. Hierdoor is er bijna altijd wel een vacature die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten. Met de filtermogelijkheid van onze website vind jij gemakkelijk een vacature uit jouw branche en locatie.

Het online evenement

Wanneer je werkgever bent krijg je een eigen stand binnen onze online beurs omgeving. In deze online stand is jouw bedrijfsinformatie te vinden voor bezoekers. Wanneer bezoekers het evenement online bezoeken komen ze langs alle verschillende stands van werkgevers. Zij komen naar het evenement om een baan te zoeken. Het is daarom belangrijk om als bedrijf iemand online aanwezig te hebben die bezoekers kunnen helpen met het beantwoorden van vragen.

 

 

Werkgever

Wanneer je meedoet als werkgever op onze online banenbeurs laat jij informatie zien die je wilt delen met de online werkzoekenden bij je stand. Werkzoekenden kunnen zelf bepalen welke stand zij wel en niet bezoeken. Kies daarom zorgvuldig uit wat voor informatie je wilt verstrekken en welke vacatures je wilt delen met jou bezoekers.

 

Bezoeker

Wanneer je opzoek bent naar een baan kun je langskomen bij de vele werkgevers die een online stand hebben op onze online Banenmarkt. Jij kunt hier informatie opdoen bij nieuwe werkgevers en vacatures bekijken die jouw aandacht trekken.

Meld je aan

Wil jij ook aanwezig zijn op onze Online Banenmarkt? Meld je dan nu aan via onze website. Het is belangrijk dat je onze website in de gaten houdt voor verdere updates over het online evenement.