De Online Banenmarkt Drenthe - Zoo werkt 't

Online Banenmarkt

De online plek voor vacatures uit de regio Drenthe en omstreken

Woon jij in Drenthe of omstreken en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Via de Online Banenmarkt Drenthe vind jij gemakkelijk en snel een functie die aansluit op jouw wensen en kwaliteiten. Op de vacaturepagina via onze website vind je meerdere vacatures bij verschillende bedrijven door Drenthe en omstreken.

Online vacatures

De online vacatures die gedeeld worden op de pagina zijn afkomstig van meerder toonaangevende bedrijven die zich bevinden in Drenthe en omstreken. Hierdoor staan er veel verschillende soorten functies en locaties op de pagina. Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou als bezoeker hebben wij een uitgebreide filtermogelijkheid waar je gemakkelijk op branche, functie en locatie kunt zoeken.

 

Werkzoekenden

Wanneer je als werkzoekende op zoek bent naar een nieuwe baan is het belangrijk om de vacatures op onze website goed in de gaten te houden. Op de Online Banenmarkt kun je gelijk in contact komen met het bedrijf waar jouw interesses liggen. Ook kun je vragen stellen over de vacatures en erop solliciteren.

 

Werkgevers

Wanneer je als bedrijf opzoek bent naar nieuwe werknemers is een deelname aan onze Online Banenmarkt een unieke kans om meer mensen te werven voor jouw bedrijf. Op de Online banenmarkt kun je een online stand inrichten en informatie en vacatures delen met de bezoekers die de markt bezoeken. Het doel van deze online banenmarkt is om ervoor te zorgen dat de werkzoekende bij jou willen komen werken.

De Online Banenmarkt

Tijdens de Online Banenmarkt worden de openstaande vacatures en werkzoekenden bij elkaar gebracht. Dit evenement vindt online plaats zodat werkzoekende gemakkelijk en snel vanuit hun huis op zoek kunnen naar de baan die bij hun kwaliteiten en wensen aansluit.

Meld je nu aan

Wil jij als werkzoekende of werkgever meedoen aan de Online Banenmarkt Drenthe? Meld je dan aan op onze website. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen.