Xenergy Services BV

Xenergy Services speelt in op het gat dat in de markt valt door de vergrijzing van ervaren Engineers en het daarmee verloren gaan van specifieke Rotating kennis. Door het leveren van onze ervaren, kundige en veelal zelfopgeleide Rotating Engineers houden wij de kwaliteitsstandaard hoog en zorgen voor een nieuwe aanwas van kennis.

Door het leveren van onze specialistische Rotating Engineers ontzorgen wij onze klanten. Waarbij wij ons niet beperken tot het meehelpen maar werken we samen en delen onze kennis. We denken met de klant mee voor de best te behalen resultaten. Xenergy Services heeft echte kennis in huis en biedt deze aan met een hoge reactiesnelheid, kwaliteit, nauwkeurigheid, stiptheid en vooral enthousiasme.

Op het gebied van Bolting is Xenergy Bolting Solutions een organisatie die op zoek gaat naar betere oplossingen voor uw bolting problemen.

Ons doel is om een toegevoegde waarde te bieden door slimmere, efficiƫntere en betere oplossingen te bedenken. Een oplossing moet voor ons voldoen aan minimaal 2 van deze criteria om interessant genoeg te zijn om toe te passen. Wij zien dat er veel bolting toepassingen zijn waar het mogelijk is om samen met een kwalitatief betere verbinding grote besparingen te realiseren.

Xenergy Services is de onafhankelijke, ervaren partner voor Field Service aan Rotating Equipment en slimme Bolting Solutions!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram