Workforce BV

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, duidelijkheid en hard werken zijn enkele kernwoorden die bij Workforce Nederland horen. Workforce Nederland, deels een dochteronderneming van VolkerWessels, zoekt met grote zorg een geschikte kandidaat voor de opdrachtgever én zoekt met grote zorg een geschikte opdrachtgever voor de uitzendmedewerker. Daarbij speelt de relatie een grote rol. Werken met en voor elkaar, als een team, om samen gestelde doelen te realiseren.

Workforce Nederland doet er alles aan om een goede relatie op te bouwen en kijkt verder dan een CV. Er wordt gewerkt met/op karakter, zowel aan de kant van de kandidaat als van de opdrachtgever. Tevens wordt er veel aandacht besteedt aan scholing en is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Door het platform van flexibele arbeid is er een enorm grote vijver met uitdagende jobs in de industrie, offshore, telecom, bouw & rail.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram