Werk zoeken - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Werk zoeken

Ben jij werk aan het zoeken? Neem een kijkje achter de schermen bij onze werkgevers in Drenthe.

Ben jij werk aan het zoeken? Doe mee met één van onze events. Op onze events zijn meerdere toonaangevende bedrijven in de regio Drenthe aanwezig die hun vacatures delen. Door de diversiteit aan bedrijven zijn er verschillende functies, ervaringsniveaus en opleidingen beschikbaar. Onze Virtuele Banenbeurs Drenthe is de perfecte manier om jouw carrière te starten en kom je erachter hoe het werken bij een bedrijf is. Wil jij erachter komen hoe onze events zijn opgebouwd? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via de website.

Events

Wij als Zoo Werkt ’t bieden jaarlijks drie verschillende terugkomende events aan: De Virtuele Banenbeurs Drenthe, Online Banenmarkt Drenthe en het Zoo Werkt ’t Festival. Elk event brengt vraag een aanbod binnen de arbeidsmarkt bij elkaar. Zo is het mogelijk om als eerste inzicht te krijgen in de nieuwste vacatures binnen de regio Drenthe.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Door online via onze website een account te maken krijg je gemakkelijk toegang tot de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier heb je toegang tot alle vacatures. Tijdens het live event is het mogelijk om met de verschillende bedrijven in contact te komen. Ook kun je hier gemakkelijk informatie verzamelen van de nieuwste vacatures.

Online Banenmarkt Drenthe

Om de maand vindt de Online Banenmarkt Drenthe plaats via LinkedIn. Door lid te worden van de groep krijg jij als eerste toegang tot de nieuwste vacatures. Tijdens dit event zitten matchmakers klaar om jou een handje te helpen door je te koppelen aan passende vacatures. Ook is het mogelijk om jezelf te presenteren. Vindt op deze manier de baan die bij jou past.

Zoo Werkt ’t Festival

Als laatste hebben wij het Festival waar de deelnemende bedrijven een fysieke stand hebben. Je kan een bepaalde route lopen om zo langs alle bedrijven te komen waar het mogelijk is om direct al jouw vragen te stellen. Ook zijn hier de medewerkers van de verschillende bedrijven aanwezig. Zij laten jou zien hoe het is om te werken bij het bedrijf en hebben informatie over de vacatures. Ook is het mogelijk om gelijk een afspraak te maken.

Start je nieuwe baan

Ben jij werk aan het zoeken in Drenthe? Neem dan snel deel aan één van onze events. Ga in gesprek met werkgevers en ga samen op zoek met matchmakers naar vacatures die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.