Werk zoeken in Hoogeveen - Zoo werkt 't -

Werk zoeken in Hoogeveen

Heb jij Openstaande vacatures? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Ben jij op dit moment werk aan het zoeken in of om Hoogeveen? Neem eens deel aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier krijg jij de mogelijkheid om in contact te komen met het uitgebreide netwerk van bedrijven en opleiders in de regio Drenthe. Deze bedrijven staan met hun nieuwste vacatures klaar op de Virtuele beurs en zijn op zoek naar hardwerkende mensen zoals jij. Bij de beurs kun je een kijkje achter de schermen nemen bij de vele verschillende bedrijven en opleiders. Wil jij nu meer te weten komen over wat de beurs nu precies inhoudt? Lees dan hieronder snel verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk met een medewerker naar de mogelijkheden.

De Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online beurs die 24/7 te bezoeken via onze website. Het virtuele platform zorgt voor een connectie tussen werkzoekenden en werkgevers. Zij kunnen makkelijk in contact komen met elkaar. Deelnemende bedrijven en opleiders hebben ieder hun eigen stand waarin zij zichzelf kunnen presenteren. Hier is te zien wat voor bedrijf zij zijn en krijg je een kijkje in de keuken. Ook is er plek om hun openstaande vacatures te delen. Tijdens te evenementen van Zoo Werkt ’t zijn medewerkers en vertegenwoordigers van de bedrijven aanwezig om live al je vragen te beantwoorden.

 

De Virtuele Banenbeurs blijft het hele jaar toegankelijk voor iedereen, echter zijn er evenementen in onze jaarplanning waar op dat moment veel werknemers en vertegenwoordigers aanwezig zijn om jou te helpen bij vragen of wanneer jij wilt solliciteren.

Meer te weten komen

Ben jij op dit moment werk aan het zoeken in de regio Hoogeveen? Alleen weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Meld je via onze website aan voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe en zie als eerste de nieuwste vacatures van onze toonaangevende bedrijven die actief zijn binnen ons uitgebreide netwerk. Voor vragen of andere opmerkingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.