Werk zoeken in Emmen - Zoo werkt 't -

Werk zoeken in Emmen

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Ben jij werk aan het zoeken in de omgeving van Emmen? Door mee te doen aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijg jij de mogelijkheid om in contact te komen bij het uitgebreide netwerk aan bedrijven en opleiders in de regio Emmen. Deze bedrijven staan met de nieuwste vacatures en opleidingen op onze Virtuele beurs en zijn op zoek naar hardwerkende mensen. Bij de beurs neem jij een kijkje achter de schermen bij de bedrijven en opleiders. Wil jij meer te weten komen over wat de beurs nou is? Lees dan snel hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk om je via onze website aan te melden voor de beurs zodat jij aanwezig kunt zijn bij het volgende evenement.

De Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online beurs die 24/7 te bezoeken is op het internet. Ons virtuele platform zorgt ervoor dan werkzoekenden en werkgevers makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Deelnemende bedrijven en opleiders krijgen een stand op de Virtuele Banenbeurs die ze zelf kunnen inrichten. Bezoekers van de online beurs kunnen deze virtuele stands aanklikken en bekijken. Deze stand bevatten allerlei informatie over het bedrijf zoals een bedrijfsvideo die een kijkje in de keuken geeft, maar ook de nieuwste vacatures zullen hier te vinden zijn. Tijdens de vele evenementen zijn medewerkers en vertegenwoordigers van de bedrijven aanwezig om live al je vragen te beantwoorden.

 

De Virtuele Banenbeurs Drenthe blijft het gehele jaar toegankelijk voor iedereen. Echter zijn er evenementen in onze jaarplanning waar op dat moment veel werknemers en vertegenwoordigers aanwezig zijn om jou te helpen bij vragen of wanneer jij wil solliciteren.

Meer te weten komen

Ben jij werk aan het zoeken in Emmen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe en bekijk snel en eenvoudig de meest actuele vacatures van grote werkgevers in de regio. Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.