Werk zoeken in Drenthe - Zoo werkt 't -

Werk zoeken in Drenthe

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Drenthe.

Ben jij werk aan het zoeken in de regio Drenthe? Bij de Virtuele Banenbeurs is het mogelijk om in contact te komen met ons uitgebreide netwerk aan bedrijven die allemaal op zoek zijn naar hard werkende mensen. Bij de beurs neem jij een kijkje achter de schermen bij grote regionale opleiders en werkgevers. Op de beurs bekijk je gemakkelijk de nieuwste en actuele vacatures en opleidingen. Wil jij meer te weten komen over de Virtuele Banenbeurs? Lees dan snel meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs is een online beurs die 24 uur per dag te bezoeken is vanuit het gemak van je woonkamer. Via het virtuele platform komen werkzoekenden en geïnteresseerden gemakkelijk in contact met elkaar. Je krijgt een kijkje in de keuken bij grote werkgevers en opleiders. Er staan meer dan 100 werkgevers en opleiders met de meest actuele vacatures klaar om jou te helpen bij het verkrijgen van een nieuwe functie. De bedrijven hebben ieder een eigen online stand waar jij in gesprek kan komen door te videobellen of chatten.

Virtuele stands

Doordat de stands virtueel zijn is het mogelijk voor de vele bedrijven om heel veel informatie te kunnen delen. Zo kun je als deelnemer van de beurs gemakkelijk op zoek gaan naar de informatie die jij wil achterhalen omtrent het bedrijf of de vacatures. Ook is het mogelijk voor de bedrijven om leuke promotie filmpjes te laten zien zodat jij direct een goede eerste indruk krijgt van het bedrijf. Bij de stands kun je gelijk in contact komen met iemand van het bedrijf. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om al je vragen te stellen en erachter te komen welke vacatures bij jou passen.

Meer te weten komen?

Ben jij op werk aan het zoeken in de regio Drenthe en wil jij meer te weten komen over de Virtuele Banenbeurs Drenthe? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van die nieuwe baan.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.