Werk zoeken Drenthe - Zoo werkt 't - Doe mee met onze events

Werk zoeken in Drenthe

Doe mee aan de events en vind je nieuwe baan

Ben jij werk aan het zoeken in Drenthe? Doe mee met onze events. Meerdere toonaangevende bedrijven in Drenthe doen mee aan onze events en delen hun vacatures. Het is de perfecte manier om jouw carrière te starten en om erachter te komen hoe het werken bij een bedrijf is.

De events

We organiseren drie verschillende events: Virtuele Banenbeurs Drenthe, Online Banenmarkt Drenthe en het Zoo Werkt ‘t Festival. Alle events brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Zo kan jij een nieuwe functie beleven nog voordat je aan het werk gaat.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Om mee te kunnen doen aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe moet je een account aanmaken. Na het aanmaken heb je direct toegang tot de beurs en alle vacatures. Tijdens het live event kun je direct videobellen of chatten met medewerkers van diverse bedrijven. Ook kun je hier de nieuwste vacatures bekijken en informatie verzamelen.

De Online Banenmarkt

Om de maand vindt de Online Banenmarkt Drenthe plaats via LinkedIn. Word lid van de groep om als eerste de nieuwste vacatures te bekijken. Tijdens het event zitten onze matchmakers klaar om je een handje te helpen door je te koppelen aan passende vacatures. Ook kan je jezelf presenteren.

Festival

Daarnaast hebben we ook het Zoo Werkt ’t Festival waar de deelnemende bedrijven fysiek een stand hebben. Je kan een route lopen langs alle bedrijven en direct je vragen stellen. Ook hier zijn er medewerkers van een bedrijf aanwezig. Zij laten jou beleven wat een functie en de werksfeer inhoudt. Krijg direct informatie over een vacature en maak een afspraak voor een gesprek.

Start je nieuwe baan

Ben je werk aan het zoeken in Drenthe? Doe dan snel mee met een van onze events. Ga het gesprek aan met werkgevers, beleef je nieuwe functie en solliciteer eenvoudig. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.