Virtuele Banenbeurs Vacatures - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Virtuele Banenbeurs Vacatures

Ben jij werk aan het zoeken? Neem een kijkje bij onze vacatures via de Virtuele Banenbeurs Drenthe

Ben jij op zoek naar passende vacatures. Vacatures die aansluiten bij jouw wensen en ambities? Bij onze Virtuele Banenbeurs vind je vacatures binnen de verschillende vakgebieden. Door ons grote netwerk aan bedrijven is het mogelijk om snel in contact te komen met verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar hard werkende mensen zoals jij. Op onze Virtuele Banenbeurs zie jij als eerste gemakkelijk de nieuwste vacatures. Door onze handige filter optie zie je snel de vacatures die het beste bij jou passen. Wil je meer te weten komen over de Virtuele Banenbeurs? Lees dan hieronder verder of kom vrijblijvend met ons in contact.

Virtuele Banenbeurs

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een virtuele beurs die 24 uur geopend is voor bezoekers vanuit het gemak van je woonkamer. Via ons digitale platform kom jij in contact met de verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel. Door de beurs te bezoeken krijg jij een kijkje achter de schermen bij de bedrijven die binnen het netwerk van Zoo Werkt ’t vallen. Tijdens het event staan er meer dan 100 werkgevers en opleiders klaar met de nieuwste vacatures. Ook is het tijdens de beurs mogelijk om in contact te komen met de verschillende bedrijven. Elke bedrijf beschikt over een eigen online stand.

Online stand

Doordat de bedrijven beschikken over een eigen online stand kunnen zij gemakkelijk de informatie weergeven die zij belangrijk vinden. Hier zie je als dus de informatie die jij nodig hebt om een eerste indruk te krijgen van het bedrijf. Bij deze stands zie je ook de nieuwste vacatures. Doordat er meerdere sectoren zijn is er altijd wel een vacature die aansluit bij jouw wensen en ambities.

 

Bij de stands zijn ook mensen online aanwezig om met jou in contact te komen. Heb jij nog twijfels of zit je met vragen? Ga dan in gesprek en kom erachter of het bedrijf past bij jou.

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd en wil jij ook meedoen aan de Virtuele Banenbeurs om de nieuwste vacatures te bekijken? Meld je dan vandaag nog aan via de website. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.