Virtuele Banenbeurs regio Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Virtuele Banenbeurs regio Drenthe

Ben jij werk aan het zoeken? kom naar de Virtuele Banenbeurs in de regio Drenthe

De Virtuele Banenbeurs is een online event voor de regio Drenthe waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen. In deze virtuele wereld laat jij je meenemen door de bedrijven en neem jij een kijkje achter de schermen. Het is een interactief event waar je de mogelijkheid krijgt om gelijk in contact te staan met het bedrijf voor al je vragen of opmerkingen. Door ons grote netwerk zijn er meer dan honderd online stands die bedrijven kunnen inrichten en waar jij de nieuwste vacatures kunt inzien.

Zoo Werkt ‘t

Alle deelnemende bedrijven en opleiders krijgen een eigen online stand op de Virtuele Banenbeurs. Deze kunnen zij zelf inrichten en personaliseren. Zo krijgen zij de mogelijk om hun bedrijf zo goed mogelijk online te representeren. Werkzoekende die de beurs bezoeken zien deze stands en kunnen deze aanklikken. Deze online stands bevatten informatie over de organisatie en de nieuwste openstaande vacatures en/of opleidingstrajecten. Het bedrijf of de opleider kan zelf kiezen wat voor informatie zij verstrekken. Tijdens het event zullen medewerkers of vertegenwoordigers van de organisaties live aanwezig zijn zodat jij gelijk je vragen of opmerkingen kwijt kunt.

Als bedrijf meedoen?

Wil jij als bedrijf ook deelnemen aan de banenbeurs? Meld je dan aan via onze website. Je krijgt dan automatisch een online stand die je kunt invullen naar jou smaak. Ook is het mogelijk om de stand te personaliseren zodat de huisstijl van je bedrijf naar voren komt. Bedenk van tevoren goed welke informatie je wilt delen en plaatst de nieuwste vacatures. Wanneer het event plaatsvind zorg je ervoor dat er iemand binnen het bedrijf de binnengekomen sollicitaties en vragen in de gaten houdt. Ook is het mogelijk om de vacatures rechtstreeks op de website te plaatsen. Zo vergroot jij de kans op slagen.

Maak snel een account

Maak snel een account aan en richt jouw online stand in. Misschien vind jij de perfecte kandidaten voor de openstaande vacatures wel bij het volgende event van de Virtuele Banenbeurs in de regio Drenthe. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.