Virtuele Banenbeurs Drenthe - Zoo werkt 't

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Een virtueel kijkje achter de schermen bij werkgevers!

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online event. Laat je meenemen in een virtuele wereld en neem een kijkje achter de schermen bij regionale werkgevers en opleiders. Door de mogelijkheid om direct contact op te nemen, is het event interactief.

Zoo Werkt ‘t

Deelnemende bedrijven en opleiders krijgen een stand op de Virtuele Banenbeurs die ze zelf inrichten. Beursbezoekers kunnen deze virtuele stands aanklikken en bekijken. Een stand bevat informatie over de organisatie en hun openstaande vacatures en/of opleidingstrajecten. Het bedrijf of de opleider kan zelf bepalen welke informatie er gedeeld wordt. Denk hierbij aan bedrijfsfilmpjes en brochures. Tijdens het event zullen medewerkers of vertegenwoordigers van de organisaties live aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden via beeldbellen of chat.

De Virtuele Banenbeurs Drenthe blijft het gehele jaar toegankelijk. Het is daarom belangrijk dat de stand regelmatig geüpdatet wordt.

Werkgevers en opleiders

Als werkgever of opleider krijg je eigen stand. Aanmelden kan via de website door je bedrijfsgegevens in te vullen. Na aanmelding nemen wij eerst telefonisch contact met je op. Vervolgens ontvang je informatie over hoe jij je eigen stand in kunt richten.  Bepaal welke informatie en vacatures je wilt delen. Zorg in ieder geval dat jouw logo, bedrijfsfilmpjes, brochures en contactgegevens worden toegevoegd. Beursbezoekers  krijgen daardoor een goed inzicht in wat werken of leren bij jouw organisatie inhoudt.

 

Meld je aan als standhouder

Werkzoekenden & scholieren

Om aan de beurs deel te kunnen nemen, moet je een account aanmaken. Nadat je account is aangemaakt kun je direct de stands en vacatures van de bedrijven bekijken. De deelnemende bedrijven zitten in verschillende sectoren. Van techniek tot aan de zorg en van horeca tot logistiek. Of je nu een fulltime baan, een bijbaantje of een BBL-plek zoekt, alle vacatures en opleidingen zijn bij ons te vinden. Deelname aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe geeft jou de mogelijkheid om direct je vragen te stellen aan een organisatie waarin jij geïnteresseerd bent. De perfecte kans om een nieuwe baan of opleiding te vinden.

 

Meld je aan als bezoeker

Doe mee

Wil je mee doen aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe? Maak snel een account aan.

Meld je aan als bezoeker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.