Veelgestelde vragen - Zoo werkt 't

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit. Daarom hebben we de belangrijkste en meest gehoorde vragen al voor je uitgewerkt. Heb je alsnog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ik zoek werk. Kunnen jullie mij helpen?

Jazeker. Ga naar de Virtuele Banenbeurs Drenthe, bekijk de stands van de werkgevers die meedoen aan de beurs en kom in contact. Vergeet ook de vacaturebank niet te raadplegen. Elke tweede donderdag van de oneven maand gaat de Virtuele Banenbeurs live en kun je direct videobellen of chatten met werkgevers. Daarnaast organiseren wij elke eerste dinsdag van de even maand een Online Banenmarkt op LinkedIn. Word lid van deze besloten LinkedIn groep, plaats je pitch en/of cv en zoek naar passende vacatures.

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bezoeken. Daarnaast zitten de standhouders elke tweede donderdag van de oneven maand voor je klaar om live met jou te videobellen of te chatten.

Elke eerste dinsdag van de even maand organiseren wij een Online Banenmarkt op LinkedIn. Word lid van deze besloten LinkedIn groep, plaats je pitch en/of cv en zoek naar passende vacatures.

Nee, de stand wordt jouw aangeboden door de Arbeidsmarktregio Drenthe. Om de Virtuele Banenbeurs er tiptop uit te laten zien, vragen we jou wel om jouw stand volledig in te richten en up-to-date te houden.

Wil je je account verwijderen? Stuur een mail naar zoowerktt@uwv.nl en wij helpen je verder.

Helaas is het niet mogelijk om als standhouder deel te nemen aan de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Gelukkig kan je wel een bezoekersaccount aanmaken en de kandidatenhal bezoeken. Daarnaast kun je wel je vacatures posten op de besloten LinkedIn groep Online Banenmarkt Drenthe.