Vacatures vervullen - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Vacatures vervullen

Heb jij moeite met het vervullen van vacatures? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de perfecte kandidaat.

Heb jij ook moeite met het vervullen van je vacatures in Drenthe? Wanneer je bij ons een account aanmaakt krijg je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op onze virtuele banenbeurs. Naast deze mogelijkheid van het plaatsen van de vacatures brengt het nog meer voordelen met zich mee. Ben jij benieuwd naar deze voordelen? Lees dan hieronder verder. Zit je hierna nog met vragen of andere opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een expert naar de mogelijkheden.

Sollicitanten

Wanneer jij jouw vacatures plaatst op onze website zorgen wij ervoor dat werkzoekenden naar de vacaturepagina’s komen. Om ervoor te zorgen dat jouw vacatures aantrekkelijk zijn voor de werkzoekende zijn een aantal dingen belangrijk. Zo is het belangrijk om goed na te denken over de vacaturetekst die je wilt delen. Deze tekst moet een goede omschrijving zijn van de werkzaamheden en eisen die gesteld worden bij de functie. Ook is een aantrekkelijke titel voor de functie belangrijk. Dit is namelijk het eerste wat de werkzoekende ziet. Als er een onduidelijke titel is kan het mogelijk zijn dat er minder op gezocht wordt. Ook is het goed om de voordelen op te sommen die het werken bij jullie met zich mee brengen.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijgen bedrijven de mogelijkheid om online stands in te richten. In deze stands kunnen zij de vacatures plaatsen. De stands zijn zo te personaliseren dat de huisstijl van het bedrijf terug te vinden is. Op deze manier is geen stand hetzelfde. Het is belangrijk voor de bedrijven die meedoen aan de beurs dat er iemand online aanwezig is op de event dagen. Zij kunnen dan eventuele vragen beantwoorden en helpen bij het solliciteren op de functies.

Deel je vacatures

Wil jij je vacatures vervullen in Drenthe? Maak dan snel een account aan en richt je stand in. Op deze manier vind jij aan de hand van ons event de perfecte kandidaat. Zit je nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.