Vacatures vervullen Hoogeveen - Zoo werkt 't -

Vacatures vervullen Hoogeveen

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Drenthe.

Heb jij ook moeite om jouw openstaande vacatures te vervullen in de omgeving van Hoogeveen? Meld je dan snel aan voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier krijg jij een online stand op onze virtuele beurs waar jij jouw bedrijf en de openstaande vacatures kunt uitlichten. Ook brengt de beurs nog andere voordelen met zich mee. Ben jij benieuwd naar deze voordelen of wil jij jouw bedrijf graag aanmelden? Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijg jij als bedrijf de mogelijkheid om een eigen online stand in te richten. In deze stand kun jij allerlei informatie kwijt. Zo is het mogelijk om meerdere impressie beelden of een bedrijfsvideo te laten zien. Ook heb je ruimte in de stand om jouw openstaande vacatures uit te lichten. De stand zijn zo te personaliseren dat de huisstijl van het bedrijf terug te zien is. Op deze manier is geen stand hetzelfde. Het is belangrijk dat bedrijven die meedoen met de online beurs ook vertegenwoordigers online hebben op de event dagen. Zij kunnen dan live vragen beantwoorden en helpen bij het solliciteren op de functies.

Werkzoekenden

Wanneer jij je vacatures online zichtbaar zijn op onze website zorgen wij van Zoo Werkt ’t ervoor dat online werkzoekenden naar de vacatures geleid worden. Doordat wij meerdere events hebben door het jaar heen krijgen wij maandelijks veel bezoekers op de Virtuele Banenbeurs. Het is echter wel belangrijk om te zorgen dat jouw stand aantrekkelijk genoeg is voor de bezoekers. Zorg er daarom voor dat de huisstijl goed terug te vinden is en dat de bezoekers worden meegenomen in de werksfeer.

Meld je vandaag nog aan

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Zoo Werkt ’t heeft voor het vervullen van jouw openstaande vacatures in de omgeving van Hoogeveen? Bekijk meer informatie op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.