Vacatures vervullen Emmen - Zoo werkt 't -

Vacatures vervullen Emmen

Vacatures vervullen Emmen? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Heb jij als bedrijf ook moeite om je vacatures te vervullen in de regio Emmen? Meld je dan aan bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe van Zoo Werkt ’t en krijg een eigen online stand op onze virtuele beurs. Hier krijg jij de mogelijkheid om je vacatures te delen met de vele maandelijkse online bezoekers. Ook brengt de beurs nog meer voordelen met zich mee. Benieuwd naar de Virtuele Banenbeurs en de vele voordelen? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je bedrijf graag aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op of kijk op de website.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijgen bedrijven de mogelijkheid om online stands in te richten. In deze stands kunnen zij de vacatures plaatsen. De stands zijn zo te personaliseren dat de huisstijl van het bedrijf terug te vinden is. Op deze manier is geen stand hetzelfde. Het is belangrijk voor de bedrijven die meedoen aan de beurs dat er iemand online aanwezig is op de event dagen. Zij kunnen dan eventuele vragen beantwoorden en helpen bij het solliciteren op de functies.

Werkzoekenden

Wanneer jouw online vacatures zichtbaar zijn op onze website zorgen wij bij Zoo Werkt ’t ervoor dat online werkzoekenden naar de vacatures geleid worden. Wij zorgen voor meerdere evenementen door het jaar heen waar veel bezoekers op af komen. Het is echter wel belangrijk dat jouw bedrijf de online stand zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor de bezoekers. Zorg er daarom voor dat de huisstijl van het bedrijf goed naar voren komt. Ook is het belangrijk dat je een bedrijfsvideo hebt en dat je meest actuele vacatures worden uitgelicht in de virtuele stand.

Meld je aan

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Zoo Werkt ’t biedt om jouw online vacatures te vervullen in de regio Emmen? Meld je aan via onze website of neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze specialisten naar de mogelijkheden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.