Vacatures vervullen Drenthe - Zoo werkt 't

Vacatures vervullen Drenthe

Virtuele Banenbeurs Drenthe, Online Banenmarkt en Zoo Werkt ‘t Festival

Heb jij moeite met het vervullen van je vacatures in Drenthe? Maak een account bij ons en plaats je vacatures op onze website. Naast de mogelijkheid voor het plaatsten van vacatures, heeft een account op onze website nog veel voordelen voor jou.

Sollicitanten

Jij plaatst jouw vacatures op onze website en wij zorgen ervoor dat werkzoekenden naar onze vacaturepagina komen. Om er voor te zorgen dat de werkzoekenden reageren op jouw vacature zijn er een aantal zaken die jij kan doen. Denk goed na over de vacaturetekst die je wilt delen. Zorg daarnaast voor een aantrekkelijke titel van de functie. Dit is namelijk een van de eerste dingen die werkzoekenden zien. Laat ook vooral weten welke voordelen werken bij jullie met zich mee brengen.

De banenbeurs

Wij organiseren jaarlijks een festival genaamd de banenbeurs. Sinds een aantal jaar hebben wij ook de online banenbeurs. Met jou account kun je hier aan mee doen. Ook dit levert een aantal voordelen op.

 

Fysiek

Bij het festival kun jij als bedrijf een stand boeken. Deze stand is naar jouw wensen aan te kleden en te vullen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van brochures en flyers. Daarnaast is het belangrijk dat jij en/of je medewerkers de stand bemannen en het gesprek aangaan met de bezoekers. Het doel van de banenbeurs is om je vacatures te vervullen.

 

Online

De online banenbeurs werkt in de hoofdlijnen hetzelfde als het festival, maar dan online. Dit zorgt er voor dat jouw stand elke dag, de hele dag bereikbaar is. Werkzoekenden die een account hebben kunnen op elk gewenst moment de stands bekijken. Zorg er daarom voor dat je stand up-to-date blijft. Als de online banenbeurs plaatsvindt, is het belangrijk dat een medewerker klaar zit voor vragen van de bezoekers.

Deel je vacatures

Wil jij je vacatures vervullen in Drenthe? Maak snel een account aan op de Virtuele Banenbeurs Drenthe of word lid van de Online Banenmarkt Drenthe, deel je vacatures en vind de perfecte kandidaat. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.