Vacatures Drenthe - Zoo werkt 't

Vacatures in Drenthe

Doe mee met de Virtuele Banenbeurs Drenthe

Ben jij op zoek naar vacatures in Drenthe? Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe kom je direct in contact met bedrijven. Ze zijn allemaal op zoek naar harde werkers als jij. Laat je meenemen in een virtuele wereld en neem een kijkje achter de schermen bij werkgevers en opleiders. Meld je nu aan.

Hoe werkt het?

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is 24 uur per dag te bezoeken. Via een digitaal platform kunnen werkzoekenden bedrijfsinformatie verzamelen. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij werkgevers en opleiders. Tijdens het event zijn er meer dan 120 werkgevers en opleiders aanwezig. En je kunt direct in contact te komen met de bedrijven door videobellen of chatten.

 

De stands

De stands bevatten veel informatie over het bedrijf. Zo kom je niet alleen algemene informatie en contactinformatie tegen, maar kun je ook direct filmpjes bekijken over het bedrijf. Daarnaast kan je direct een gesprek aangaan. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en erachter komen welke vacatures voor jou interessant zijn.

Leren of werken

Op de Virtuele Banenbeurs Drenthe is er een opleidingshal. Dit maakt het event de uitgelezen kans voor mensen die een opleiding zoeken. Ook voor leertrajecten moet je in deze hal zijn. Het grote aanbod in (vak)opleidingen en trajecten zorgt er voor dat er voor iedereen wat te vinden is.

De leukste vacatures in Drenthe

Meld je nu aan voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe en beleef je nieuwe functie. Je kan direct videobellen met medewerkers om al je vragen te stellen.

 

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.