Openstaande vacatures - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacatures?

Wanneer jij als bedrijf zit met veel openstaande vacatures en maar weinig invulling kun je overwegen om je aan te melden bij Zoo Werkt ‘t. Wanneer jij je als bedrijf aanmeld bij Zoo Werkt ’t kan jij een plek krijgen op onze Virtuele Banenbeurs. Hier krijg jij de mogelijkheid om je vacatures te plaatsen in een online stand. Deze online stand is geheel in te richten naar eigen smaak. Benieuwd naar het creëren van een eigen stand en de Virtuele Banenbeurs? Lees hieronder meer of neem vrijblijvend contact op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijgen bedrijven en opleiders de mogelijkheid om hun eigen online stand zelf in te richten. Online beursbezoekers kunnen deze virtuele stands aanklikken en bekijken. Aanmelden voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe kan via de website door je bedrijfsgegevens in te vullen. Na de aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op. Vervolgens ontvang jij informatie over hoe jij je eigen stand kunt inrichten.

Online stand

Jouw online stand bevat informatie over de organisatie en de openstaande vacatures. Als bedrijf mag je zelf bepalen welke informatie je deelt met het publiek. Denk hierbij aan bedrijfsfilmpjes en brochures. Tijdens het terugkerende event kunnen medewerkers of vertegenwoordigers van jouw organisaties live aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden via video of chat.

 

Zorg in ieder geval dat jouw logo, bedrijfsfilmpjes, brochures en contactgegevens worden toegevoegd aan de stand. Beursbezoekers krijgen daardoor een goed inzicht in wat werken of leren bij jouw organisatie inhoudt.

Aanmelden als bedrijf

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij jouw bedrijf aanmelden voor de Virtuele Banenbeurs zodat jouw openstaande vacatures geplaatst kunnen worden in een eigen online stand? Wanneer jij je aanmeld voor de Virtuele Banenbeurs zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en zorgen dat jij mee kan draaien bij het volgende beursevent. Zit je nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je zo spoedig mogelijk.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.