Openstaande vacatures Hoogeveen - Zoo werkt 't -

Openstaande vacatures Hoogeveen

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Drenthe.

Ben jij als werkzoekende op zoek naar de nieuwste openstaande vacatures in de omgeving van Hoogeveen? Bij Zoo Werkt ’t hebben wij de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier kan jij een kijkje nemen bij toonaangevende bedrijven binnen ons uitgebreide netwerk. Op de Virtuele Banenbeurs vind jij als eerste de nieuwste vacatures van bedrijven door de hele regio. Neem een kijkje in de keuken bij grote bedrijven en opleiders die gevestigd zijn door heel Drenthe. Ook kom je gemakkelijk in contact met de bedrijven en krijg je gelijk de mogelijkheid om te solliciteren op de functie die past bij jouw wensen en ambities. Meer te weten komen over dit event? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online event dat georganiseerd wordt door Zoo Werkt ‘t. Bij die event hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om bedrijven en opleiders in contact te brengen met werkzoekenden en andersom. Doordat bedrijven een eigen online stand hebben krijgen zij de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren en de openstaande vacatures die zij hebben. De online stands geven veel informatie en er is een mogelijkheid om contact te zoeken met het bedrijf. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om gelijk al je vragen te stellen aan een contactpersoon binnen de organisatie.

Werkgevers en opleiders

Niet alleen werkgevers maar ook opleiders door heel Drenthe zijn aanwezig op de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zo is de beurs niet alleen geschikt voor werkzoekenden, maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe studie of opleiding. Door ons grote aanbod van verschillende bedrijven en opleiders binnen ons netwerk is er altijd wel een vacature of opleiding die past bij jou.

Meer te weten komen?

Ben jij op zoek naar openstaande vacatures in de omgeving van Hoogeveen? Neem dan snel een kijkje op de Virtuele Banenbeurs Drenthe en kom langs op één van onze event dagen. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.