Openstaande vacatures Emmen - Zoo werkt 't -

Openstaande vacatures Emmen

Heb jij Openstaande vacatures? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Ben jij als werkzoekende op zoek naar openstaande vacatures in de regio Emmen? Neem dan een kijkje op onze Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier vind jij als eerste de nieuwste vacatures van bedrijven door de hele regio. Bij dit event neem jij een kijkje in de keuken bij grote bedrijven die gevestigd zijn door heel Drenthe. Je komt gemakkelijk in contact met de bedrijven en je hebt de mogelijkheid om gelijk te solliciteren op de functie die bij jouw wensen en ambities aansluit. Lees hieronder meer over het event. Wanneer je nog met vragen zit kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online evenement dat georganiseerd wordt door Zoo Werkt’ t. Bij het event creëren wij de mogelijkheid om werkzoekenden in contact te brengen met de bedrijven uit ons netwerk en andersom. Door bedrijven een eigen online stand te geven krijgen zij de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren en de openstaande vacatures die zij hebben. Ook geven zij een kijkje achter de schermen en krijg jij een indruk van hoe het werken bij dat bedrijf is. De online stands geven veel informatie en er is een mogelijkheid om contact te zoeken met het bedrijf. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om gelijk al je vragen te stellen aan een contactpersoon binnen de organisatie.

Werk of opleiding

De bedrijven die aanwezig zijn op de beurs zijn niet alleen werkgevers, ook zijn er diverse opleidingen en scholen op de beurs te vinden. Zo is de beurs niet alleen voor werkzoekenden maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe opleiding.  Door het grote aanbod van verschillende bedrijven binnen ons netwerk is er altijd wel een vacature of opleiding die past bij jou.

Meer te weten komen

Wil jij openstaande vacatures vinden in de regio Emmen? Neem een kijkje op onze website en meld je gratis aan voor onze Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.