Openstaande vacatures Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Openstaande vacatures Drenthe

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de openstaande vacatures in de regio Drenthe.

Zit jij als bedrijf in Drenthe met veel openstaande vacatures? Wanneer jij je aanmeld voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijg jij de mogelijkheid om jouw vacatures te vervullen. Door je bij Zoo Werkt ’t aan te melden krijg jij toegang tot een eigen online stand. Hier heb je de mogelijkheid om jouw openstaande vacatures te plaatsen en te delen met de bezoekers van het online event. Ben jij benieuwd naar de Virtuele Banenbeurs Drenthe en het hebben van een eigen online stand? Lees dan hieronder meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

Virtuele banenbeurs

Onze virtuele banenbeurs is altijd bereikbaar. Voor zowel bezoekers als standhouders. Zo kunnen werkzoekenden altijd informatie over een bedrijf zoeken en kunnen bedrijven hun vacatures actueel houden. Als de beurs plaatsvindt, kun je ook direct in contact komen met bedrijven of potentiële kandidaten. Voor bedrijven is het belangrijk dat er een persoon ‘aanwezig’ is om de vragen te kunnen beantwoorden. Werkzoekenden kunnen hier rechtstreeks vragen stellen of solliciteren.

Deelnemende bedrijven

Aan onze banenbeurs doen veel bedrijven mee. Zowel grote als kleine bedrijven, gevestigd in Drenthe en omstreken. Daarnaast zijn er diverse functies en opleidingsniveaus te vinden tussen de vacatures. Vanaf de vacature kun je makkelijk de online stand bezoeken voor meer informatie of gelijk je cv achterhalen. Wil je weten welke bedrijven allemaal te vinden zijn op de banenbeurs? Kijk dan op onze website.

 

Als bedrijf meedoen?

Wil jij als bedrijf deelnemen aan de banenbeurs? Meld je dan aan op onze website. Je krijgt dan automatisch een online stand die je zelf kan invullen. Bedenk goed welke bedrijfsinformatie je wilt delen en plaats natuurlijk je vacatures. Zorg er voor dat er iemand binnen het bedrijf de binnengekomen sollicitaties in de gaten houdt. Daarnaast kunnen de vacatures ook rechtstreeks op onze site geplaatst worden. Zo vergroot je de kans om de vacatures te vullen.

Maak snel een account aan

Maak snel een account aan en bekijk welke bedrijven nog meer deelnemen aan de beurs. Door het aanmaken van een online stand zorg jij ervoor dat jouw openstaande vacatures in regio Drenthe gevuld worden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.