Online vacatures - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Online vacatures

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je online de meest actuele vacatures. Zoek gemakkelijk de vacature die bij jou past.

Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste online vacatures? Neem een kijkje bij onze Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier kom je in contact met een groot aantal bedrijven die allemaal op zoek zijn naar nieuw personeel. Bij dit virtuele event neem jij een kijkje achter de schermen bij ons grote netwerk aan werkgevers en opleiders. Op onze Virtuele Banenbeurs Drenthe bekijk je snel en gemakkelijk de actuele vacatures en opleidingen. Ook kun je gelijk in contact komen met de bedrijven die online aanwezig zijn bij het event. Lees hieronder meer of neem contact met ons op.

Wat is de Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online event dat georganiseerd wordt door Zoo Werkt ‘t. Bij het online event is er de mogelijk om werkzoekenden in contact te brengen met bedrijven en andersom. Door het inrichten van de virtuele stands geven de vele bedrijven niet alleen een kijkje in de keuken, maar ook geven ze veel informatie en delen ze de meest actuele vacatures.

De virtuele stands

De bedrijven richten hun virtuele stand zo in dat zij een heleboel informatie kunnen delen met jou. Je komt niet alleen algemene informatie en de contactgegevens tegen, maar ook leuke bedrijfsvideo’s waarin jij erachter kunt komen hoe het er aan toe gaat bij dat bedrijf. Doordat er online altijd iemand aanwezig is van het bedrijf kun je gemakkelijk door de chat in contact komen. Ook is er de mogelijkheid om te videobellen. Tijdens deze gesprekken kun je gemakkelijk je vragen stellen en erachter komen welke vacatures interessant zijn voor jou.

 

Werken of leren

De bedrijven die aanwezig zijn bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe zijn niet alleen werkgevers, maar ook scholen en opleiders zijn aanwezig op het online event. Zo is de Banenbeurs ook interessant voor mensen die een opleiding zoeken. Door het grote aanbod is er altijd wel een vacature die aansluit bij jou.

Meer te weten komen?

Ben je nieuwsgierig geworden en ben jij op zoek naar actuele online vacatures? Schrijf je dan in voor de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zit je nog met twijfels of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.