Online vacatures vervullen - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Online vacatures vervullen

Online vacatures vervullen? Bij Zoo Werkt ‘t vind je werkzoekenden in de regio Drenthe.

Heb jij als bedrijf ook moeite met het vervullen van de openstaande online vacatures? Bij Zoo Werkt ’t kun je een account aanmaken en krijg je hiermee de mogelijkheid om de vacatures te plaatsen op onze Virtuele Banenbeurs. Naast de mogelijkheid van het plaatsen van je openstaande vacatures brengt het nog meer voordelen met zich mee. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van de Virtuele Banenbeurs en ook hoe deze in zijn werking gaat. Heb je na het lezen nog vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe krijg je als bedrijf de mogelijkheid om een online stand in te richten. De stands zijn zo te personaliseren dat je de huisstijl van jouw bedrijf erin kan laten terugkomen. Zo is het mogelijk om een duidelijke bedrijfsvideo te laten zien. Op deze manier geef jij een kijkje achter de schermen. Ook krijg je de mogelijkheid om de nieuwste vacatures te delen via je stand. Het is belangrijk als bedrijf om op de dag van het evenement iemand online aanwezig te hebben. Zij kunnen dan gelijk de vragen en sollicitaties tot zich nemen.

De werkzoekenden

Wanneer de vacatures geplaatst worden op de online stands zorgen wij van Zoo Werkt ’t ervoor dat de werkzoekenden naar de Virtuele Banenbeurs komen. Om ervoor te zorgen dat jouw vacatures aantrekkelijk zijn voor de potentiële sollicitanten zijn een aantal dingen belangrijk. Zo moet je goed nadenken over de vacaturetekst die jij wilt delen. Zorg hierbij dat de functieomschrijving helder is. Ook is een aantrekkelijk titel belangrijk. Dit is namelijk het eerste wat de bezoekers zien en dus voor een groot deel bepaalt of er op de vacature geklikt wordt.

Meld je vandaag nog aan

Meld je als bedrijf vandaag nog aan en zorg dat je een online stand inricht naar jou stijl. Op deze manier vergroot jij je kans om je online vacatures te vervullen. Zijn er nog vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.