Online vacatures Hoogeveen - Zoo werkt 't -

Online vacatures Hoogeveen

Heb jij Openstaande vacatures? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Hoogeveen en heb je veel openstaande online vacatures? Wanneer jij je aanmeldt bij Zoo Werkt ’t krijg jij de kans om als bedrijf een account aan te maken en je vacatures online te promoten via onze Virtuele Banenbeurs Drenthe. Hier krijg jij je eigen online stand waarin jij je vacatures gemakkelijk kunt tonen aan de vele bezoekers die iedere maand de beurs bezoeken. Naast het delen van de vacatures krijg je ook de mogelijkheid om informatie over je bedrijf te delen. Benieuwd naar de Virtuele Banenbeurs en het inrichten van je eigen online stand? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je aanmelden voor de beurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is altijd bereikbaar. Voor zowel bezoekers als standhouders krijg je de mogelijkheid om 24/7 de beurs te bezoeken. Zo kunnen werkzoekenden altijd informatie over een bedrijf opzoeken en de bedrijven gemakkelijk hun nieuwste vacatures uitlichten. Wanneer de beurs plaatsvindt heb je de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven of opleiders. Voor de bedrijven is het daarom belangrijk dat er op de evenementdagen altijd een contactpersoon online bij de stand aanwezig is om vragen te beantwoorden. Dit kan doormiddel van chatten of videobellen.

 

Eigen online stand

Als bedrijf krijg jij je eigen online stand. Deze kun jij naar eigen zeggen personaliseren en inrichten. Deze online stand bevat informatie over de organisatie en de openstaande vacatures. Denk hierbij aan wervingsvideo’s en brochures. Tijdens het event kunnen medewerkers of vertegenwoordigers van jouw organisatie live aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden via video of chat.

Meld je snel aan

Wil jij je online vacatures vullen in de regio van Hoogeveen? Meld je dan aan via onze website en krijg een eigen online stand op de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.