Online vacatures Emmen - Zoo werkt 't -

Online vacatures Emmen

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Emmen.

Zit jij als bedrijf in Emmen ook met veel openstaande online vacatures? Bij Zoo Werkt ’t krijg jij de mogelijkheid als bedrijf om een account aan te maken en je online vacatures te plaatsen in onze Virtuele Banenbeurs. Hier krijg jij een eigen stand om jouw bedrijf te presenteren aan het grote publiek dat maandelijks langskomt. Naast de mogelijkheid om je vacatures te plaatsen brengt de beurs nog meer voordelen met zich mee. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan snel hieronder verder. Ben je straks helemaal enthousiast en wil jij ook graag meedoen aan de beurs? Kijk dan op onze website en meld je bedrijf aan.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Onze virtuele banenbeurs is altijd bereikbaar. Voor zowel bezoekers als standhouders. Zo kunnen werkzoekenden altijd informatie over een bedrijf zoeken en kunnen bedrijven hun vacatures actueel houden. Als de beurs plaatsvindt, kun je ook direct in contact komen met bedrijven of potentiële kandidaten. Voor bedrijven is het belangrijk dat er een persoon ‘aanwezig’ is om de vragen te kunnen beantwoorden. Werkzoekenden kunnen hier rechtstreeks vragen stellen of solliciteren.

Online stand

Jouw online stand bevat informatie over de organisatie en de openstaande vacatures. Als bedrijf mag je zelf bepalen welke informatie je deelt met het publiek. Denk hierbij aan bedrijfsfilmpjes en brochures. Tijdens het terugkerende event kunnen medewerkers of vertegenwoordigers van jouw organisaties live aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden via video of chat.

 

Zorg in ieder geval dat jouw logo, bedrijfsfilmpjes, brochures en contactgegevens worden toegevoegd aan de stand. Beursbezoekers krijgen daardoor een goed inzicht in wat werken of leren bij jouw organisatie inhoudt.

Meld je aan

Wil jij jouw online vacatures invullen in de regio Emmen? Meld je dan aan via onze website en krijg een eigen stand op de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.