Online vacatures Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Online vacatures Drenthe

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je online vacatures in de regio Drenthe.

Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste online vacatures in Drenthe? Wanneer je een kijkje neemt bij onze Virtuele Banenbeurs Drenthe ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Hier kom je in contact met ons grote netwerk aan bedrijven die op zoek zijn naar geschikte kandidaten om hun openstaande vacatures te vervullen. Bij dit event neem jij een kijkje in de keuken bij grote bedrijven die gevestigd zijn door heel Drenthe. Je komt gemakkelijk in contact met de bedrijven en je hebt de mogelijkheid om gelijk te solliciteren op de functie die bij jouw wensen en ambities aansluit. Lees hieronder meer over het event. Wanneer je nog met vragen zit kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online evenement dat georganiseerd wordt door Zoo Werkt’ t. Bij het event creëren wij de mogelijkheid om werkzoekenden in contact te brengen met de bedrijven uit ons netwerk en andersom. Door bedrijven een eigen online stand te geven krijgen zij de mogelijkheid om hun bedrijf te presenteren en de openstaande vacatures die zij hebben. Ook geven zij een kijkje achter de schermen en krijg jij een indruk van hoe het werken bij dat bedrijf is. De online stands geven veel informatie en er is een mogelijkheid om contact te zoeken met het bedrijf. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om gelijk al je vragen te stellen aan een contactpersoon binnen de organisatie.

Werk of opleiding

De bedrijven die aanwezig zijn bij het evenement zijn niet alleen werkgevers, ook zijn er diverse scholen en opleiders aanwezig bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Zo is de beurs niet alleen interessant voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een opleiding. Door het grote aanbod is er altijd wel een vacature of opleiding die aansluit bij jou.

Meer te weten komen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Virtuele Banenbeurs Drenthe en de online vacatures die daar te vinden zijn? Schrijf je dan in voor het volgende event en neem een kijkje op de beurs. Zit je met twijfels of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.