Nijland Verkeersschool

Nijland Verkeersscholen richt zich van huis uit op het opleiden en trainen van verkeersdeelnemers.Het bedrijf kent zowel theoretische- als praktische opleidingen voor alle categorieën rijbewijzen en certificaten.Nijland Verkeersscholen is een vier decennia bestaande onderneming. Gedurende ruim veertig jaar geniet de verkeersschool het vertrouwen van duizenden kandidaten, veel bedrijven en van de overheid. In opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, ontwikkelde Nijland Verkeersscholen speciale opleidingen gericht op de wensen van de werkplek.


Kenmerkend voor het bedrijf zijn de ouderwetse degelijkheid en klantgerichtheid, gecombineerd met modern materieel en hedendaagse lesmethoden. De gekwalificeerde instructeurs zijn resultaatgericht. Voor de kandidaat komt dat ondermeer tot uiting in een degelijke en dynamische opbouw van de lessen, waarbij wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke duur van de cursus. Menig automobilist, motorrijder of professionele weggebruiker heeft het fundament voor zijn of haar carrière gelegd bij onze verkeersschool.

Beschikken nu ook over een eigen loods voor diverse opleidingen
Interne Transportmiddelen.
Arbeidsmiddelen zijn op de arbeidsplaats gebruikte machines, installaties ,transportmiddelen en gereedschappen.
Om goederen intern te verplaatsen, kunnen verschillende interne transportmiddelen worden gebruikt.
De meeste bekende zijn;
•    Hand- en motorpallettruck.
•    Hoogwerker
•    Vorkheftruck.
•    Stapelaar
•    Reachtruck
Als werkgever moeten werknemers instructie en voorlichting krijgen over hoe ze met arbeidsmiddelen moeten werken, veel werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers naar een opleiding te sturen, dat betekent niet dat de werkgever heeft voldaan aan zijn verantwoordelijkheden.
Het is belangrijk dat een programma wordt opgezet om periodiek de deskundigheid op peil te houden.
Medewerkers op Interne Transportmiddelen te laten rijden zonder hiervoor een specifieke instructie te verzorgen, is een overtreding van het Arbobesluit en dus aan te merken als een economisch delict.
Onze doelstelling is dat de cursist controle van ,en onderhoud aan het werk met Interne transportmiddelen veilig en verantwoord kan uitvoeren rekening houdend met veiligheid- en bedrijfsvoorschriften en in de praktijk kan toepassen.

Daarom hebben wij als Nijland Verkeersscholen een loods ingericht om al deze opleidingen te kunnen aanbieden aan bedrijven en werkzoekenden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram