Nieuwe baan - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Nieuwe baan

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Eén die aansluit bij jouw wensen en ambities? Door mee te doen aan één van onze events ontdek jij als eerste de nieuwste vacatures. Bij onze events neem jij een kijkje achter de schermen bij meerdere toonaangevende bedrijven in Drenthe. Zij delen hun nieuwste vacatures en zijn actief op zoek naar hardwerkende mensen zoals jij. Door de vele bedrijven die meedoen aan de events worden er verschillende functies, ervaringsniveaus en locaties aangeboden.

Zoeken naar vacatures

Wanneer je online een account hebt aangemaakt krijg je direct toegang tot de vacatures van de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Doordat het mogelijk is om te filteren in de vacatures vind jij snel de functie die past bij jou. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe functie binnen de zorg tot en met techniek. Wij hebben de vacatures die aansluiten bij jouw wensen en ambities. In de vacatures staat alle informaties die jij wil weten. Wanneer er toch informatie mist kun je op een gemakkelijke manier in contact komen met het bedrijf of een kijkje nemen op hun website. Wanneer jij jouw droombaan hebt gevonden, kun je eenvoudig via onze website direct starten met solliciteren.

Meerdere vacatures

Op onze website zijn meerdere vacatures te vinden. Door ons brede netwerk zijn er niet alleen veel diverse bedrijven maar ook veel verschillende functies, ervaringen en locaties. Zo zit er altijd een vacature tussen die past bij jou. De bedrijven updaten hun vacatures op een regelmatige basis. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de nieuwste vacature als eerste ziet. Dus wanneer de functie die bij jou past niet gelijk te vinden is, staat deze misschien volgende maand wel online. Het is daarom belangrijk dat je onze website regelmatig in de gaten houdt.

Vind je nieuwe baan

Vind snel je nieuwe baan door onze vele vacatures te bekijken. Gebruik onze handige filter optie om zo snel de vacature te vinden die aansluit bij jouw wensen en ambities. Maak een account aan en bekijk de online stands van bedrijven door heel Drenthe. Zijn er nog vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.