Materieel Service Coevorden

Zoekt u een servicepartner voor uw bedrijfswagens en bedrijfsmaterieel? Een partner die uw bedrijfsvoering centraal stelt en onafhankelijke, veilige en economische oplossingen biedt? Een betrouwbare en solide partner voor alle soorten reparaties, keuringen en controles?

Universeel & onafhankelijk
MSC, Materieel Service Coevorden, staat voor onafhankelijkheid, service en advies op maat. Wij zijn een reparatie en keuringsbedrijf voor bedrijfsauto’s, bestelwagens, opleggers en intern transportmaterieel zoals heftrucks, reachtrucks en pallettrucks. Maar ook hulpmiddelen als laadkranen, laadkleppen en koelmotoren onderhouden en keuren wij in onze professionele werkplaats.

Maatwerk
Zoekt u een oplossing voor uw vlootbeheer? Dan helpen wij u graag verder. Vanuit het one-stop-shopping principe hebben wij alles in huis om uw wagenpark en logistieke middelen op koers te houden. Omdat wij uw situatie, wensen en bedrijfsvoering centraal stellen, krijgt u een oplossing die echt past, maatwerk!  Maximaal inzetbaar vanuit de meest veilige en economische uitgangspunten is wat ons onderscheidt als vakbekwaam reparatie- en keuringsbedrijf. We werken met alle merken en bieden oplossingen waarmee u verder komt.

24-uurs service
MSC biedt u meer. Met onze 24-uurs servicedienst staan we altijd voor u klaar, met dekking in heel Europa doordat we zijn aangesloten bij European Trailercare. Wij helpen u dag en nacht op weg!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram