Heijs Food Products

Heijs Food Products (HFP) is dé specialist op het gebied van kipproducten. Door onze jaren lange ervaring met flexibele productieprocessen en een toonaangevende productontwikkeling leveren wij het beste wat de markt te bieden heeft.

Op deze website www.heijsgroep.nl treft u een beknopte presentatie van ons bedrijf. Voor vragen en meer uitgebreide informatie over specifieke producten nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

HFP werkt met de beste kwaliteit borststukken, o.a. aangeleverd door eigen productiebedrijven van de Heijs Groep. Onze filets zijn van industriële topkwaliteit, specifiek op maat gesneden, gesorteerd op gewicht en afgezet binnen het hoogste segment van de voedselindustrie in binnen- en buitenland.

Ook producenten van kant-en-klaar-maaltijden, cateringbedrijven en supermarkten maken gebruik van Heijs-kwaliteitsfilet.

Naast ons eigen uitgebreide productportfolio zijn wij een partner voor u bij het ontwikkelen van specifieke en eigen kipproducten. Onder uw eigen merknaam produceren wij tailormade kipproducten met een eigen vorm, smaak, verpakking en beleving.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram