Gemeente Borger-Odoorn

Borger-Odoorn is een vooruitstrevende plattelandsgemeente met een hoog ambitieniveau. Onze ongeveer 200 medewerkers zetten zich in voor een klantgerichte dienstverlening voor ruim 25.000 inwoners en ondernemers. Het beleid van onze organisatie richt zich op ontwikkelingen die het welzijn, het milieu en een optimaal leefklimaat de hoogste prioriteit geven.

Onze missie als gemeentelijke organisatie is Samen Ontspannen Durven. Dat staat voor onderlinge samenwerking, ontspannen in je werk staan (ook als de druk groot is) en durven staan voor wat je nodig hebt (en beslissingen nemen). Samen het diepe in durven springen, het onmogelijke mogelijk maken, in samenspraak met onze inwoners.
De gemeente Borger-Odoorn is in het bezit van het internationale Cittaslow-keurmerk. Cittaslow staat onder meer voor genieten op een plezierige, gastvrije manier in menselijk tempo. Verantwoordelijkheden liggen erg laag in onze organisatie en ook de informele werksfeer is kenmerkend voor de gemeente Borger-Odoorn als werkgever.

Benieuwd naar een eerste indruk van de gemeente Borger-Odoorn als werkgever? Kijk op www.borger-odoorn.nl/maakhetverschil

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram