Fonville Schoonmaakbedrijven

FONVILLE: HET GEVOEL VAN ÉCHT SCHOON!

Sinds 1972 hebben wij ervaring met alle mogelijke schoonmaakdisciplines. Met meerdere vestigingen in het land hebben wij ruim 1.600 medewerkers in dienst die zorgen voor een schone, gezonde en prettige omgeving. Wij zijn trots op de kwaliteit die we met onze teams leveren en snappen dat die kwaliteit begint en eindigt bij onze medewerkers. Daarom investeren we veel in de instructie, ontwikkeling én gezondheid van onze medewerkers. Persoonlijke aandacht gaat daarbij hand in hand met het gezamenlijk vieren van successen. Zo leveren we schoonmaakonderhoud en ongediertebestrijding om trots op te zijn. Elke dag weer.

Het is onze ambitie om middels een regionale marktbenadering een landelijk en toonaangevende allround schoonmaakorganisatie te zijn. Dit doen wij door op een proactieve en onderscheidende wijze de locaties van onze opdrachtgevers écht schoon te houden. Dankzij de deskundigheid, betrokkenheid en trots van onze medewerkers, faciliteren en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met duurzame processen. Door focus op groei, rendement en onze sterke FONfeel  kernwaarden, verbeteren wij onze dienstverlening continu.

Deze kernwaarden zijn onze bouwstenen voor langdurige relaties. Met opdrachtgevers én met onze medewerkers:

Flexibel: Wij denken mee!
Echt doen: Wij weten wat we doen!
Ervaren: Wij doen het in 1 keer goed!
Loyaal: Wij zijn samen sterk!

Benieuwd wat deze waarden voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Ga naar www.fonville.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram