EMMTEC services B.V.

EMMTEC services ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Dat doen we op het emmtec Industry & Businesspark in Emmen, in Nederland én daarbuiten. Met zo’n 350 bevlogen medewerkers en ruim 65 jaar ervaring leveren we u utilities en services op het gebied van engineering, laboratorium en logistiek. Van energie tot water, van tankcleaning tot warehousing en van procesautomatisering tot laboratoriumanalyses: wij zetten uw wensen om naar innovatieve producten en diensten. Naar oplossingen die uw bedrijf sterker, slimmer en efficiënter maken.

U kiest zelf welke utilities en services u afneemt: dat kan een basispakket zijn, een compleet pakket en alles daartussenin. Wij leveren volledig op maat. Hoe we dat doen? Proactief, oplossingsgericht en altijd volgens afspraak. En met uitgebreide aandacht voor uw business en de markt. We zorgen daarmee voor stabiliteit en zekerheid en vormen de drijvende kracht achter uw organisatie. ‘Empowering your business’, noemen we dat. U richt zich op uw kernactiviteiten, wij doen de rest. Zo zetten we samen uw bedrijf op voorsprong!

Onze competenties
EMMTEC services is betrouwbaar, oplossingsgericht en zet toepasbare kennis in. U kunt altijd van ons op aan en krijgt de oplossing die voor ú werkt. Hoe we daarbij te werk gaan? Professioneel, ambitieus, nieuwsgierig, proactief. En uiteraard met heel veel expertise!

Waar we voor staan
Empowering your business; dat is ons motto. Wij zetten industriële bedrijven in Noordwest-Europa in hun kracht. Dat doen we door hun processen te ondersteunen en te faciliteren en door toepasbare oplossingen te bieden. Met als resultaat: continuïteit van bedrijfsvoering, groei en een hogere winstgevendheid.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram