Beter Thuis Wonen

Wij zijn Beter Thuis Wonen.  Een thuiszorgorganisatie die met zo’n 2200 mensen werkt aan optimale zorgverlening bij ongeveer 7500 mensen met een hulpvraag in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Mensen die ondersteuning nodig hebben bij zorg en organisatie van hun eigen leven kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen. Onze medewerkers hebben een duidelijke visie op positieve gezondheid, en kijken altijd breder om de gezondheid te bevorderen.  Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

We werken met kleine teams om de zorgvrager heen. Deze teams vormen een krachtig netwerk, dat slagvaardig is, creatief denkt en het informele en formele netwerk actief inzet. Het team werkt vanuit 1 plan, 1 gezin, 1 regisseur. Ondanks dat we steeds groter worden, blijven we kleinschalig werken. Bovendien krijgen alle mensen in zorg een huisbezoek, en hebben zij een vast aanspreekpunt. We werken vanuit de wijk, dichtbij de mensen. We zijn te vinden in wijkcentra en bij huisartsenpraktijken en sluiten aan bij relevante lokale netwerken.

https://werkenbijbeterthuiswonen.nl/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram