Banenmarkt - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Banenmarkt

Bekijk hier de nieuwste vacatures als eerst!

Op zoek naar een plek waar jij eenvoudig een nieuwe baan kan vinden? Bezoek de Banenmarkt op LinkedIn. Vind snel en gemakkelijk jouw vacature. In de LinkedIn groep vragen verschillende bedrijven nieuwe medewerkers. Lees snel verder voor meer informatie.

De vacatures

De vacatures die op in de groep worden gedeeld zijn van verschillende toonaangevende bedrijven uit Drenthe en omstreken. Daarom verschillen de vacatures in functie en locaties. Maar ook in branches. Van bouw tot horeca, de vacatures zijn bij ons te vinden. Vanwege de zoekfunctie in LinkedIn kun jij makkelijk een vacature zoeken.

Werkzoekenden

Als werkzoekende is het belangrijk om de vacatures goed in de gaten te houden. En als je direct meer wilt weten over een vacature, doe dan mee met de Banenmarkt. Op de Banenmarkt kun jij gelijk in contact komen met het bedrijf. Je kan direct al je vragen stellen over de vacature. Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Maar je kan ook je eigen cv delen door #cv te gebruiken. Zo vergroot jij je kansen op een nieuwe baan.

 

Werkgevers

Ben jij als bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers? Deel je vacatures in de LinkedIn groep en doe mee met de Banenmarkt. Hier kun je direct met kandidaten chatten en ze alvast leren kennen. Naast het delen van jouw vacatures, kun jij ook op zoek gaan naar kandidaten. Gebruik #cv in de zoekfunctie en vind alle kandidaten.

De Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt worden openstaande vacatures en werkzoekenden bij elkaar gebracht. Dit event vindt online plaats via LinkedIn. Tijdens het event zitten onze matchmakers klaar om jullie te helpen. Wij bekijken nieuwe vacatures en koppelen hier kandidaten aan. Houd daarom je eigen LinkedIn profiel in de gaten, want wie weet komt er een match voorbij.

Meld je nu aan

Wil jij als werkzoekende of werkgever meedoen aan de Banenmarkt? Meld je dan aan op onze website. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.