Banenmarkt Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Banenmarkt Drenthe

Bekijk hier de nieuwste vacatures in Drenthe als eerst!

De beste manier om een nieuwe baan te vinden is door mee te doen aan de Banenmarkt Drenthe. Hier komen werkzoekenden en werkgevers samen. Het event vindt online plaats via LinkedIn. Meer weten? Lees dan snel verder. Voor aanmelden, klik hier.

Het evenement

Als werkgever krijg je een eigen stand. Deze stand, zowel fysiek als online, bevat jouw bedrijfsinformatie. De bezoekers komen naar het evenement omdat ze een nieuwe baan zoeken. Zij zullen bij verschillende stands gaan kijken om het bedrijf beter te leren kennen. Het is belangrijk als werkgever dat er iemand aanwezig is om vragen te beantwoorden.

Meedoen als werkgever

Als werkgever kan jij jouw vacatures direct als een post plaatsen in de LinkedIn groep. Daarnaast kan je direct kandidaten hun profiel zien. Zoek op #cv en vind alle kandidaten die op zoek zijn naar werk. Neem direct contact met ze op door te chatten en leer ze beter kennen.

 

Meedoen als bezoeker

Ben jij op zoek naar werk? Meld je dan aan voor de LinkedIn groep en bekijk alle vacatures. Vergroot je kansen door je cv te delen in de groep met #cv. Heb jij een vacature gezien die jouw interessant lijkt? Neem contact op met het bedrijf of solliciteer direct.

Vacatures

De openstaande vacatures kunnen gedeeld worden tijdens het evenement. Maar de vacatures zijn ook op een later tijdstip terug te vinden in de groep. Daarnaast zijn onze medewerkers aanwezig om jou te helpen. Zij houden kandidaten en vacatures in de gaten en proberen matches te maken. Deze matches ontvang je via een privébericht op LinkedIn. Houd jouw pagina dus goed in de gaten.

Meld je aan

Wil jij mee doen aan de Banenmarkt Drenthe? Maak een account op LinkedIn en meld je aan voor de groep. Houd daarnaast de website in de gaten voor de data van de evenementen. Wil je liever eerst meer informatie? Lees hier meer.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.