Banenbeurs - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Banenbeurs

Neem een kijkje achter de schermen bij onze werkgevers.

Vind je het lastig om een geschikte vacature te vinden? Kom dan naar onze banenbeurs. Ontmoet deelnemende bedrijven, stel al je vragen en misschien vind je jouw droombaan. Heb je de geschikte vacature gevonden? Dan kan je makkelijk en snel solliciteren via onze website.

Deelnemende bedrijven

Aan onze Banenbeurs doen veel bedrijven mee. Zowel grote als kleine bedrijven, gevestigd in Drenthe en omstreken. Daarnaast zijn er diverse functies en opleidingsniveaus te vinden tussen de vacatures. Vanaf de vacature kun je makkelijk de online stand bezoeken voor meer informatie of gelijk je cv achterhalen. Wil je weten welke bedrijven allemaal te vinden zijn op de Banenbeurs? Kijk dan op onze website.

Virtuele Banenbeurs

Op onze Virtuele Banenbeurs kun je 24/7 de stands bekijken van de deelnemende bedrijven. De deelnemende bedrijven hebben hun stand zo ingericht dat jij interessante bedrijfsinformatie kan lezen. Ook kan je gelijk zien welke vacatures er open staan. Neem direct contact op of ga rechtstreeks naar de website van het bedrijf. Daarnaast is het makkelijk om te scrollen door de verschillende stands en kun je via de plattegrond makkelijk naar een online stand toe.

Als bedrijf meedoen?

Wil jij als bedrijf deelnemen aan de Banenbeurs? Meld je dan aan op onze website. Je krijgt dan automatisch een online stand die je zelf kan invullen. Bedenk goed welke bedrijfsinformatie je wilt delen en plaats natuurlijk je vacatures. Zorg er voor dat er iemand binnen het bedrijf de binnengekomen sollicitaties in de gaten houdt. Daarnaast kunnen de vacatures ook rechtstreeks op onze site geplaatst worden. Zo vergroot je de kans om de vacatures te vullen.

Maak een account

Maak snel een account aan en bekijk welke bedrijven en vacatures er te vinden zijn. Misschien vind jij jouw droombaan of potentiële medewerker via onze Banenbeurs. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.