Banenbeurs Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Banenbeurs Drenthe

Neem een kijkje achter de schermen bij onze werkgevers in Drenthe.

Dé Banenbeurs in Drenthe vind je bij ons. Met verschillende deelnemende bedrijven, diverse vacatures en werkzoekenden, kun jij hier je perfecte baan of kandidaat vinden. Lees snel hoe onze Banenbeurs werkt voor jou.

Ik zoek werk

Als je op zoek bent naar werk, is het soms best lastig om de juiste vacature te vinden. Gelukkig kunnen wij het makkelijker maken voor je. Door onze samenwerking met verschillende toonaangevende bedrijven in Noord-Nederland, hebben we ene ruim aanbod in vacatures. Op onze site kan je makkelijk filteren op jouw vacature wensen. En heeft een bedrijf jouw aandacht getrokken? Kijk dan of ze een online stand hebben en bezoek deze voor extra informatie. Daarnaast kan je makkelijk solliciteren op die ene vacature via onze website.

Ik zoek personeel

Het vinden van personeel wordt steeds lastiger. Gelukkig kunnen wij je helpen als je meedoet aan onze Banenbeurs. Door mee te doen, krijg je online een stand waar potentiële kandidaten kunnen kijken voor bedrijfsinformatie. Daarnaast kunnen ze makkelijk contact met jouw bedrijf opnemen en zelfs solliciteren. Ook bieden we je de mogelijkheid om je vacature op onze website te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat potentiële kandidaten de vacatures kunnen vinden en snel kunnen solliciteren. Jij deelt bedrijfsinformatie en je vacatures.

Virtuele Banenbeurs

Onze Virtuele Banenbeurs is altijd bereikbaar. Voor zowel bezoekers als standhouders. Zo kunnen werkzoekenden altijd informatie over een bedrijf zoeken en kunnen bedrijven hun vacatures actueel houden. Als de beurs plaatsvindt, kun je ook direct in contact komen met bedrijven of potentiële kandidaten. Voor bedrijven is het belangrijk dat er een persoon ‘aanwezig’ is om de vragen te kunnen beantwoorden. Werkzoekenden kunnen hier rechtstreeks vragen stellen of solliciteren.

Meld je aan

Wil je de voordelen van de Banenbeurs in Drenthe ervaren? Meld je dan snel aan op onze website. Bekijk daarna de vacatures en solliciteer. Of maak als bedrijf je online stand aan en deel je vacatures. Wie weet start jouw nieuwe baan of nieuwe medewerker wel sneller dan gedacht.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.