Baan in Drenthe - Zoo werkt 't

Baan in Drenthe

Jouw nieuwe functie vind je tijdens onze events

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Drenthe? Doe mee aan een van onze events en ontdek als eerste de nieuwste vacatures. Meerdere grote bedrijven uit Drenthe delen hun vacatures tijdens onze events. Verschillende functies en ervaringsniveaus worden aangeboden.

Snel zoeken

Na het aanmaken van een account, krijg je direct toegang tot de vacatures. Door onze handige filters kun jij zoeken naar je droombaan. Van de zorg tot en met de techniek, wij hebben de vacatures. De vacatures bevatten alle informatie die wilt weten. Mis je toch iets? Dan kun je makkelijk contact opnemen met het bedrijf. Of bekijk rechtstreeks hun website. Heb jij jouw droombaan gevonden? Dan kan je eenvoudig via onze website direct solliciteren.

 

Diverse vacatures

Op onze website zijn veel verschillende vacatures te vinden. Niet alleen van meerdere bedrijven, maar ook verschillen in functies, ervaring en locaties. Zo zit er vast een vacature voor jou tussen. Doordat de bedrijven hun vacatures regelmatig updaten, kun jij altijd de nieuwste vacatures als eerste zien. Dus ook al staat jouw droombaan er nu niet tussen, misschien staat die er volgende maand wel. Hou daarom onze website regelmatig in de gaten.

De Banenbeurs

Tijdens onze Virtuele Banenbeurs is het mogelijk om gelijk bedrijfsinformatie te verzamelen. De bedrijven hebben een eigen online stand. Deze hebben ze gevuld met bedrijfs- en contactinformatie en de vacatures. Zo kun jij op één plek al je informatie verzamelen. Maak je keuze en solliciteer direct. Het bedrijf ontvangt dan een melding dat er een nieuwe sollicitatie is binnengekomen. Daarna zal het bedrijf zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vind je droombaan

Vind snel je nieuwe baan in Drenthe door onze vacatures te bekijken. Maak een account aan, bekijk de online stands van bedrijven en solliciteer snel op een van de vele vacatures. Wie weet start jouw droombaan sneller dan gedacht.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.