Actuele vacatures Drenthe - Zoo werkt 't - Het online event voor de banenmarkt

Actuele vacatures Drenthe

Ben jij werk aan het zoeken? Bij Zoo Werkt ‘t vind je de meeste actuele vacatures in de regio Drenthe.

Ben jij op zoek naar actuele vacatures in Drenthe. Bij de Virtuele Banenbeurs is het mogelijk om in contact te komen met een groot netwerk aan bedrijven die allemaal op zoek zijn naar hard werkende mensen. Neem een kijkje in onze virtuele wereld en kijk achter de schermen bij de grote regionale werkgevers en opleiders. Ben je benieuwd naar de Virtuele Banenbeurs? Lees dan hieronder meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

Virtuele Banenbeurs Drenthe

De Virtuele Banenbeurs Drenthe is een online event dat 24 uur per dag te bezoeken is. Via ons digitale platform kunnen werkzoekende en bedrijven met elkaar in contact komen. Tijdens dit event bezoek je gemakkelijk de vele online stands van de bedrijven die vallen onder het netwerk van Zoo Werkt ‘t. Deze stands zijn zo ingericht dat bedrijven gemakkelijk de belangrijkste informatie kunnen delen. Je krijgt een kijkje in de keuken van het bedrijf en ziet meteen de nieuwste vacatures voorbij komen. Bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe staan er meer dan 100 werknemers voor je klaar. Deze bedrijven hebben ieder een aparte stand om direct met jou in contact te komen door een online chat of videobellen.

Actuele vacatures

Wanneer je aanwezig bent bij de Virtuele Banenbeurs Drenthe weet je zeker dat je op de hoogte bent van de meest actuele vacatures binnen jouw vakgebied. Doordat de verschillende bedrijven beschikken over een eigen stand is het makkelijk om te filteren op de bedrijven die aansluiten bij jou. Doordat zij door middel van hun stands de nieuwste vacatures voor je klaar hebben liggen ben jij gegarandeerd als één van de eerste erbij. Je kunt hier vervolgens makkelijk solliciteren op de functie die bij jou past.

Vind je nieuwe baan

Vind snel je nieuwe baan door onze actuele vacatures te bekijken. Maak snel een account aan via onze website, bekijk de online stands tijdens de Virtuele Banenbeurs Drenthe en solliciteer op de vacature die bij jou past. Zit je met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk kun je op onze website al het laatste nieuws van ons lezen. Maar onze nieuwsbrief zit bommetje vol met nieuws, tips & trucks en andere leuke en handige wetenswaardigheden.